Hirmagazin.eu
Főoldal » Életük drámájáról vallott a magyar tévés és színésznő párja
Bulvár

Életük drámájáról vallott a magyar tévés és színésznő párja

Som-Ba­logh Edina mé­te­rek­kel a föld fö­lött jár, hi­szen má­so­dik gyer­me­két várja az­után, hogy ko­ráb­ban el­vesz­tett egy apró éle­tet.

Som-Balogh Edina a mostani várandóssága előtt elvesztett egy magzatot. “Szinte már a fogantatástól éreztem, valami nincs rendben a terhességgel. Sajnos így is lett: nem értük el a 12. hetet sem, és a baba úgy döntött, nem akar világra jönni.”

Most férje mesélt a Borsnak az akkori nehéz időszakról.

“Mindkettőnk babájáról van szó, természetes, hogy fájt.

Ám egy férfi sosem élheti meg úgy az érzelmeit, mint egy nő, hiszen én vagyok az, akire támaszkodni lehet, akinek erősnek kell lennie.

Egy stabil, már-már semleges álláspontot kellett erősítenem, hogy Edinának is azt tudjam mondani, nem lesz semmi baj, ne erre koncentráljon mindennap” mesélte Edina kedvese, aki ma már úgy érzi, talán nem véletlenül kellett átmenniük a tragédián.

Életük drámájáról vallott a magyar tévés és színésznő párja
Krisztiánnak is erősnek kellett maradnia

“Egy embernek többféle énje van, és meg kell tanulnia uralni az érzelmeit. Egy férfi nem en­gedheti meg magának azt, hogy eluralják az érzelmek és aszerint élje a családi életét.

Próbáltam a jövő felé terelni a figyelmét, felvetni, hogy talán beteg lett volna az a pici, azért nem akart megszületni.

Nem lett vol­na könnyű neki sem és nekünk sem, ha rendellenességgel születik meg” – osztotta meg a lappal érzéseit Som Krisztián.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Vége! Schobert Norbi visszavonul!

Mazsi

Csernobilra gyanakszik: Komoly betegséggel küzd Zimányi Linda

Mazsi

Ismét a dekoltázsok uralták a vörös szőnyeget

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------