Hirmagazin.eu
Életmód hírek

Életmentő lehetett az injekció Gyurcsány Ferenc számára: már korábban is súlyos betegség miatt szorult kórházi segítségre a DK elnöke..

Budapest — Pár napja még gyújtó erejű, vehemens beszéddel osztotta ki a kormányt a parlamentben a koronavírus-járvány kezelése miatt, másnap este viszont a győri kórházban szorult kezelésre Gyurcsány Ferenc DK-elnök..

Gyurcsányt azonnal kórházba kellett vinni, nem tudni, mire allergiás /Fotó:  MTI-Kovács Tamás

Gyurcsányt azonnal kórházba kellett vinni, nem tudni, mire allergiás /Fotó: MTI-Kovács Tamás

Mint kiderítettük, allergiás rosszulléte lehetett, amelyre azonnal egy injekciót kapott, hogy elhárítsák a nagyobb bajt.

Kedveld és ajánld a Hirmagazin.eu Online Médiát!

A váratlan kórházi látogatás miatt nagy volt az ijedtség, mivel semmi nyoma nem volt semmilyen betegségnek, az exkormányfő előző nap még majd kicsattant az egészségtől, szónoklatával Kövér László házelnök türelmét is alaposan próbára tette.

Gyurcsány az oltást is több mint egy hete már megkapta, így nem gondolták, hogy a vakcina mellékhatása okozná nála a rosszullétet. Persze a megkapott oltóanyag még nem jelent teljes védelmet a koronavírus ellen, ezért az is felmerült, talán megfertőződött.

A Gyurcsány kórházi bennfekvéséről szóló információinkat végül a DK szóvivője is megerősítette.

– Gyurcsány Ferencnél allergiás reakciót váltott ki valami csütörtök este, ezért éjjel kórházi kezelésre szorult. Az orvosok egyelőre nem tudták megmondani, hogy mi válthatta ki ezt az allergiás reakciót. Elmondásuk szerint legnagyobb valószínűséggel étel, esetleg valami pók- vagy rovarcsípés okozhatta. Az elnök úr ellátás után még az éjjel hazatért – mondta Barkóczi Balázs, hozzátéve, hogy pénteken folytatódtak a kivizsgálások, hogy megtudják, mi okozhatta az allergiás reakciót.

A DK elnökének hogyléte felől próbáltunk érdeklődni feleségénél, Dobrev Kláránál is, de végül maga Gyurcsány Ferenc egy a Facebookra kitett rövid poszttal válaszolt kérdéseinkre:

„Nem lesz itt nagy baj. Lehetett volna. Meggyógyulok. Kinek jó hír, kinek másképp. Nem baj. Köszönöm, aki aggódott.”

Ezekből a sorokból kiderül, Gyurcsány akár valóban bajba kerülhetett volna, úgy fest, az injekció életmentő is lehetett.

Gyurcsány legutóbb négy éve volt komolyabban beteg, amikor kétoldali tüdőgyulladása volt.

Brüsszelbe száműzte a vírus

Mint megírtuk, Gyurcsány Ferenc felesége nemrég épült fel a koronavírus-fertőzésből. Dobrev Klárát alaposan megviselte a betegség, több hétig nyomta az ágyat, láztól és tüdőgyulladástól szenvedett. Míg nem tudta leküzdeni a betegséget, addig férje és legkisebb gyermekük, Marci Brüsszelben tartózkodott.

blikk

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Koronavírus – Győrfi Pál ismét fontos kérdésre irányította rá a figyelmet

Géza

Ötöslottó: Telitalálat nincs, a négyesek majdnem 5 Millió forintot érnek!

Géza

Lottósorsolás: 5-ös lottó telitalálat nincs, jóker telitalálat van!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------