Image default
Bulvár

Életet veszélyeztető kamuklinikát működtet az RTL volt sztárja

El­ké­pesztő mód­szer­rel csal ki pénzt az em­be­rek­ből az RTL volt sztárja, Ko­ho­lák Alexa és 26 évvel idő­sebb férje. Az ál­ta­luk ve­ze­tett “spi­ri­tu­á­lis köz­pont­ban” azt ígé­rik az em­be­rek­nek: havi fi­xért meg­gyó­gyít­ják őket a cu­kor­be­teg­ség­ből vagy akár a rák­ból is. A Ri­post le­buk­tatta a szél­há­mos­sá­got.

ÉNB Alexát bevállalós lányként ismerhette meg az ország az RTL Klubon képernyőjén.

A napi sorozat után azonban távozott a csatornától, hirtelen eltűnt a reflektorfényből. Amikor újra feltűnt a médiában, többek között a TV2 néhány műsorában, már egy teljesen más embert láthatott a közönség.

Életet veszélyeztető kamuklinikát működtet az RTL volt sztárja

A dögös ruhadarabokat szolid öltözék váltotta fel és egy nála 26 évvel idősebb férfi oldalán tűnt fel, akit szerelmeként és spirituális vezetőjeként mutatott be.

„A férjem, Balázs egy többszörösen elismert gyógyító, aki áttétes rákos embereken segít itthon és külföldön is. Van olyan beavatottunk, akinek fél éve már csak hónapjai voltak hátra, és bár még vannak áttétei, ma már nem kap kemoterápiát, és nincs kórházban. Párkapcsolati, anyagi és egészségügyi problémákban is segítünk” – fogalmazott néhány hónapja a lány, aki be is állt önkéntesnek, vagyis voltaképpen toborzónak a férfi spirituális központjába.

„Addig működik, ameddig utalod a pénzt”

Életet veszélyeztető kamuklinikát működtet az RTL volt sztárja 1
Fotó: Keller Mátyás

De mi is ez a központ, és hogyan kínál busás összegért megnyugvást és segítséget az elkeseredett embereknek? A Ripost ennek járt utána.

A spirituális központ elképesztő bátorsággal kínál gyakorlatilag minden bajra megoldást. A Facebook-oldalukon úgynevezett beavatásokat hirdetnek. Egy állandó pénzösszeg ellenében szerelmet, pénzt és egészséget ígérnek az erre rászorulóknak.

Lapunk álnéven jelentkezett be az oldalon elérhető telefonszámok egyikén. Elképesztő ígéretek hangzottak el a beszélgetés során. 

„A beavatások összege egyenként ötezer forint havonta. Ez biztosítja például pénzenergia esetén az anyagi jólétet. De vannak más csomagjaink, különböző árakkal” – mondta el a Ripost munkatársának az egyik önkéntes toborzó.

Amikor azonban arról kérdeztük, hogy milyen garanciát vállalnak erre, a férfi rögtön visszakozni kezdett.

„Nem, garanciát semmire nem vállalunk! Sikerdíjat viszont kérünk! Az univerzum megnöveli a beavatás segítségével a bevételeidet, ebből pedig jutalékot ajánlasz fel a központ számára. Csak addig működik ez az egész, ameddig rendszeresen utalod a pénzt. Ezek energiacsomagok, lélekre programozottak, ezért nem kell személyesen megjelenned. Csak igényelned egy bankszámlaszámot, mondjuk az enyémet, az adataidat, nevedet, születési helyedet és címedet kiküldjük Svájcba, ahol eldöntik, hogy alkalmas vagy-e erre.

Sosem mondják azt, hogy nem vagy alkalmas, mert a beavatásra mindenki jogosult.

Több csomagunk is van ezen kívül, a párkapcsolat-bevonzó szolgáltatásunkkal összetalálkozol azzal, aki hozzád illik, és megtalálod az igazit.”

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Forma-1-esek a leggazdagabb svájciak között

info

Meztelen fotókkal udvarolnak a sármos színésznek

Mazsi

Váratlan fordulat: Sean Penn és Charlize Theron újra együtt

Edit