Hirmagazin.eu
Főoldal » Élete nagy fájdalmáról vallott Jakupcsek Gabriella!
Bulvár

Élete nagy fájdalmáról vallott Jakupcsek Gabriella!

Van, ami sosem adatott meg a műsorvezetőnek, és most már nem is biztos, hogy valaha megkaphatja.

Bár két esküvője volt, soha életében nem viselt menyasszonyi ruhát Jakupcsek Gabriella. A műsorvezető Peller Mariann Utazás a lelked körül című műsorában vallott arról, mennyire bánja, hogy mindkét esküvőjén másféle öltözékben mondta ki a boldogító igent – írja a Bors.

“Egyik házasságomnál sem volt templomi esküvő. Most már bánom, de amikor az első házasságomat kötöttük a 80-as években, akkor nagyon nagy divat volt, hogy mindennek ellenébe megyünk.”

Ezért négyen voltunk a házasságkötő teremben, és egy sörözőbe mentünk, utána este pedig már Prágában söröztünk.

“Nem volt fátylam, sem esküvői ruhám. Igazi menő esküvő volt… Nem is tudom, miért hívom esküvőnek” – mondta el a műsorban Jakupcsek, aki másodszorra is lemaradt a menyasszonyi ruháról.

Második esküvőjét Kliegl Ádámmal kötötte, és mivel már sok ideje voltak együtt, itt sem szerveztek világra szóló lakodalmat.

“Mivel már hat éve éltünk együtt, úgy gondoltuk, hogy legyen inkább egy buli. És az is lett az egész esküvő. Ott sem volt menyasszonyi ruhám. Volt ugyan egy ruhám, de köze nem volt az esküvőhöz, viszont már volt csokrom” – mesélte nevetve.

Jakupcsek már nem gondolkodik azon, hogy fehér ruhát öltsön, mert bár örülne, ha viselhetné, de egyre kevesebb esélyt lát erre.

“Mondtam a férjemnek, hogy mivel huszonöt év körül tartunk már, kéne csinálni valamit, de ő akkor is buliban gondolkozik. Már nem látom magam abban a fátyolban. Vannak dolgok, amik elmúlnak” – tette hozzá lemondóan Gabriella.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Pápai Joci kisfia sokkot kapott a stúdióban

Mazsi

Brutális közúti körülmények! Hömpölygő vízesés fogadta az autósokat Nepál legveszélyesebb hegyi útján! (Olvasd el és nézd meg!)

Géza

Kozsó balesetet szenvedett: autójába egy hatalmas teherautó ment bele oldalról!

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------