Image default
Bulvár

Élete fordulópontjáról vallott Azurák Csaba!

A mű­sor­ve­zető tíz hónap ki­ha­gyás után tért vissza a TV2 kép­er­nyő­jére, ahol új mű­sor­ral bi­zo­nyít­hat.

Tíz hónap után tért vissza saját műsorával a TV2-re Azurák Csaba. A műsorvezetőt egyáltalán nem viselte meg, hogy az elmúlt hónapokat képernyő nélkül töltötte, sőt, családi életének is jót tett a pihenő.

Most viszont boldog, hogy visszatérhet: ennek örömeiről a Blikknek mesélt, és kifejtette azt is, hogy szerinte hogyan lehet jó riporter az emberből.

“Nagyon jó újra terepre menni, együtt dolgozni az operatőrrel, hülyéskedni a kocsiban utazás közben. Műsorvezető bárkiből lehet, színészből, zenészből, sportolóból, de jó riporter nem.

A szakmánk alapja, de melósabb része is, hogy emberek közé kell járnunk.

Élete fordulópontjáról vallott Azurák Csaba!
Tíz hónap után, negyvenévese tér vissza a képernyőre.

“Szerintem így lehet valaki igazán hiteles, mert a stúdióba érkező vendégeknek azokat a kérdéseket tudom feltenni, amiről az emberek beszélnek” – mondta el a Blikknek Azurák, akinek az elmúlt időszakban volt ideje mással is foglalkozni.

 “A feleségem és a lányaim élvezték, hogy többet vagyunk együtt, sokat kirándultunk, utaztunk, élveztük a családi életet. Közben persze furcsa volt olvasni mindenhol, hogy éppen hogy érzem magam. Nem elsősorban a TV2-nél történt változások miatt éreztem magam furcsán, hanem az ekörül kialakult őrület miatt. Az én helyzetem közel sem volt annyira drámai.”

A műsorvezető élete ráadásul fontos mérföldkőhöz érkezett, hiszen betöltötte a negyvenet, ám ezt is humorosan fogja fel.

“Szokták mondani, hogy egy férfi életében három időszak van, amikor hisz a Mikulásban, amikor nem, és amikor ő maga a Mikulás. Tavaly már én voltam az…”

Műsorát, az 1/1-et feszített munkatempóban készíti három másik kollégájával, de Azurák igyekszik így is a lehető legtöbb időt a családjával tölteni.

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Elképesztő dolgot mondott Vilmos herceg Dianának a halála előtt, Harry így reagált

Mazsi

Megtalálták, az életéért retteg: kiderült, hol bujkál a 11 milliárd dollárral megszökött dubaji hercegné

Géza

Megrázó vallomás: a halál torkából menekült meg a magyar zenész

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------