Hirmagazin.eu
Főoldal » Élete fordulópontjáról vallott Azurák Csaba!
Bulvár

Élete fordulópontjáról vallott Azurák Csaba!

A mű­sor­ve­zető tíz hónap ki­ha­gyás után tért vissza a TV2 kép­er­nyő­jére, ahol új mű­sor­ral bi­zo­nyít­hat.

Tíz hónap után tért vissza saját műsorával a TV2-re Azurák Csaba. A műsorvezetőt egyáltalán nem viselte meg, hogy az elmúlt hónapokat képernyő nélkül töltötte, sőt, családi életének is jót tett a pihenő.

Most viszont boldog, hogy visszatérhet: ennek örömeiről a Blikknek mesélt, és kifejtette azt is, hogy szerinte hogyan lehet jó riporter az emberből.

“Nagyon jó újra terepre menni, együtt dolgozni az operatőrrel, hülyéskedni a kocsiban utazás közben. Műsorvezető bárkiből lehet, színészből, zenészből, sportolóból, de jó riporter nem.

A szakmánk alapja, de melósabb része is, hogy emberek közé kell járnunk.

Élete fordulópontjáról vallott Azurák Csaba!
Tíz hónap után, negyvenévese tér vissza a képernyőre.

“Szerintem így lehet valaki igazán hiteles, mert a stúdióba érkező vendégeknek azokat a kérdéseket tudom feltenni, amiről az emberek beszélnek” – mondta el a Blikknek Azurák, akinek az elmúlt időszakban volt ideje mással is foglalkozni.

 “A feleségem és a lányaim élvezték, hogy többet vagyunk együtt, sokat kirándultunk, utaztunk, élveztük a családi életet. Közben persze furcsa volt olvasni mindenhol, hogy éppen hogy érzem magam. Nem elsősorban a TV2-nél történt változások miatt éreztem magam furcsán, hanem az ekörül kialakult őrület miatt. Az én helyzetem közel sem volt annyira drámai.”

A műsorvezető élete ráadásul fontos mérföldkőhöz érkezett, hiszen betöltötte a negyvenet, ám ezt is humorosan fogja fel.

“Szokták mondani, hogy egy férfi életében három időszak van, amikor hisz a Mikulásban, amikor nem, és amikor ő maga a Mikulás. Tavaly már én voltam az…”

Műsorát, az 1/1-et feszített munkatempóban készíti három másik kollégájával, de Azurák igyekszik így is a lehető legtöbb időt a családjával tölteni.

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Jótékonysági süteményvásáron a sztárok

info

A volt feleség miatt nem élhet teljes családban Liptai Claudia fia?

Mazsi

Leghülyébb nyári divat- fotók

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------