Hirmagazin.eu
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

“Elesett” Budapest egyik legforgalmasabb villamosvonala..

A 4-es villamos nem közlekedik, a 6-os villamos helyett pedig a Széll Kálmán tér és a Corvin-negyed között pótlóbusszal lehet utazni járműhiba miatt – derül ki a BKK infó oldaláról.

A két villamosvonal által is érintett újbudaiak rémálmát az is fokozta, hogy a reggeli csúcsforgalomban a 4-es metró nem állt meg Újbuda-központnál, mivel elromlott az ottani mozgólépcső.

A szerelvények megállás nélkül haladtak át az állomáson, igaz, ott úgy sem tudtak volna átszállni a nem közlekedő 4-es villamosra.

A műszaki hibát azóta kijavították, de aki a pesti oldalra akar átjutni, annak továbbra is csak a Móricz Zsigmond körtéri átszállás ajánlható.

Az aradi vértanúk kivégzésére emlékező rendezvények miatt ma amúgy is kacifántos lesz az eljutás sok helyre, érdemes a BKK hirdetményeit figyelni. Egyebek között rövidített útvonalon jár a 2-es és a 2M jelzésű villamos is, a 70-es és a 78-as trolibusz forgalmát pedig az Országház előtti megemlékezés idejére meg-megállítják.

Hasonló hírek

Eltűnés miatt keresi a rendőrség a 14 éves, budapesti Csík András Bencét! Oszd meg, segítsük ezzel is a keresést!

Géza

Frontálisan ütközött két autó a 84-es főúton Sárvár közelében, három sérült

Edit

Eltűntek, a rendőrségek keresik!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------