Hirmagazin.eu
Főoldal » Elesett Berlin egy újabb kerülete (A cikk videót tartalmaz)
Külföld

Elesett Berlin egy újabb kerülete (A cikk videót tartalmaz)

Arab bűnözői klánok uralják Berlin Neukölln nevű negyedét.

Berlin Neukölln nevű kerületének hallatán sokan összerezzennek. A német főváros ezen részén él a legtöbb bevándorló, és ez számít az arab bűnözői klánok fellegvárának is. A rendőrök csak akkor mennek egyes részekre, ha nagyon muszáj, de akkor is csak alapos óvintézkedéseket követően.

Ebben a kerületben ölték meg szeptember elején Nidal R.-t. Ő volt a berlini alvilág egyik legismertebb arca, a sajtóban német-arab származású férfiként emlegetett férfit Neukölln nyílt utcáján lőtték agyon gyermekei és feleséges szeme láttára.

A férfi temetésére 2000 ember ment el, akiknek többsége a berlini bűnözői klánokhoz tartoznak.

A rendőrség pontosan tudta, hogy ha valaki Neukölln pályaudvarának közelében akar drogot árulni, akkor Nidal R. vízipipa bárjában kellett ehhez engedélyt kérni.

A napi engedély 13 000 ezer forintnak megfelelő euró volt. A férfi és a berlini alvilág erejét jól jelzi, hogy a német rendőrök inkább elfordították a fejüket, mint hogy rajtakapjanak a piszkos ügyleteken.

Azegyik arab klán ugyan elvesztette a fejét, de már az utánpótlás is megvan, mint ahogy a többi nagycsalád is zavartalanul tevékenykedik.

A német egyenruhások legtöbbször falakba ütköznek, ha Neuköllnben akarnak razziázni. Az ott élők ugyanis már a saját szabályaik szerint élnek, egymás közt tesznek rendet és szolgáltatnak igazságot. Ha egy rendőrautó arra jár, akkor elzavarják őket:

Tűnjetek el, ez már a mi utcánk!

– felkiáltással. Éppen ezért mindig több szolgálati egység járőrözik együtt, a rendőrök pedig kizárólag golyóálló mellényben és állig felfegyverkezve merészkednek be a kerület mélyére. Egy éve a kerület saját ügyészt kapott, hogy a bűnelkövetőket gyorsabban el lehessen ítélni.

Pár nappal ezelőtt a berlini belügyekért felelős szociáldemokrata politikus, Andreas Geisel bejárta Neuköllnt, az útja során pedig találkozott a valósággal. A túrát követően azt mondta Geisel a focus.de nevű hírportálnak, hogy mélyen elgondolkodtatta az, amit látott, és sajnos azonnali megoldást nem is tud ígérni.

Forrás: vilagfigyelo.com

Hasonló hírek

Még a dzsihadisták családjait is kiirtaná Donald Trump

Edit

Németország 1200 katonát küldene a szíriai bevetésre

Edit

Bírálta a magyar miniszterelnököt a német alkancellár

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------