Hirmagazin.eu
Főoldal » Elérte a női kapuzárási pánik a híres magyar sztárokat?
Bulvár

Elérte a női kapuzárási pánik a híres magyar sztárokat?

Pél­dát­lan sza­kí­tás­so­ro­zat érte utol a ma­gyar sztár­vi­lá­got. Két hónap alatt három ha­sonló korú csi­nos hí­res­ség – Gre­gor Ber­na­dett, Vár­ko­nyi And­rea és Ábel Anita – je­len­tette be, hogy le­zár­ják ad­digi sze­relmi éle­tü­ket: sza­kí­ta­nak ked­ve­sük­kel. Vajon miért?

Várkonyi AndreaÁbel AnitaGregor Bernadett. Három köztiszteletben álló, csinos és népszerű nő, akik az utolsó pillanatig elhitették a külvilággal, hogy a magánéletükkel minden rendben, és túl a negyvenen egy szerető férfi mellett teljes az életük.

Elérte a női kapuzárási pánik a híres magyar sztárokat?
Fotó: Szabolcs László

Éveken keresztül boldogan mosolyogva nyilatkoztak arról, mennyire szerencsések társuk oldalán, s a rajongók irigykedve figyelték meseszerű életüket.

Nemrégiben azonban kiderült, hogy mindez csak látszat volt, a felszín alatt pedig boldogtalanság és elégedetlenség jellemezte az életüket.

De vajon miért döntött úgy három sikeres és gyönyörű asszony, hogy a negyedik X-en túl egyik napról a másikra felrúgják hosszú évek boldogságát? Mi lehet az oka, hogy ahelyett, hogy megjavították volna azt, ami elromlott, inkább az elválás mellett döntöttek? Sokan arra tippelnek: a női kapuzárási pánik lehet az egyik lehetséges tényező, amiért mindhárman úgy döntöttek, új életet kezdenek.

Elérte a női kapuzárási pánik a híres magyar sztárokat 1
Fotó: Markovics Gábor

Elsőként Gregor Bernadett jelentette be október elején, hogy alig négy évvel a boldogító igen kimondása után teljes titokban elvált férjétől, Szarvas Attilától.

Pedig sokáig úgy tűnt, hogy a jelenleg 46 éves gyönyörű színésznő végre megtalálta élete párját, aki szintén színész. Bernadett és Szarvas Attila2014 nyarán házasodtak össze, a színésznő ekkor már túl volt három sikertelen házasságon és megannyi zátonyra futott kapcsolaton.

Idén februárban még arról beszélt egy napilapnak, hogy férje és közte minden a legnagyobb rendben van, biztonságban érzi magát Attila mellett.

válás okairól a színésznő azóta sem árult el részleteket, az viszont látható, hogy boldogabb és kiegyensúlyozottabb, mint a párkapcsolat ideje alatt.

Felhagyott a szépészeti beavatkozásokkal, és már nem akar mindenáron megfelelni a férfiaknak.

Elérte a női kapuzárási pánik a híres magyar sztárokat 2
Fotó: Fem3

Szinte Gregor Bernadettel egy időben jelentette be a 44 éves Várkonyi Andrea, hogy tizenkét felhőtlennek tűnő év után szakítottBochkor Gáborral.

Az egykori álompár a különválásukról szóló közleményt még közösen adta ki, ám időközben valami félresiklott, és akarva-akaratlanul egyre több konfliktust tártak a nagyközönség elé. Hamar kiderült, hogy a szakításnak voltak látható előzményei: Andrea az egyetemi tanulmányai miatt egyre távolabb került Bochkortól, és egyik napról a másikra sokkal nőiesebben kezdett öltözködni. Kinyílt számára a világ, amikor pedig márciusban elvesztette imádott nővérét, valami teljesen megváltozott nála.

Bár pszichológusnak tanult, mégsem próbált közelebb kerülni kedveséhez, és elsodorta őket egymás mellől az élet. Andrea hirtelen döntött, és tartotta magát az elhatározásához. Lányával elköltözött a rádióstól, és véglegesen lezárta a kapcsolatukat.

Forrás: Ripost

Fotó: Szabolcs László

Hasonló hírek

Megszólalt a magyar sofőr, aki megtanította az amerikai színésznőnek az Animal Cannibals slágerét (A cikk videót tartalmaz)

Géza

Öt év után szólalt meg a testvére! Elmondta, miért halhatott meg Bódi László Cipő

Mazsi

Bénító fájdalommal került kórházba a világhírű színész

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------