Hirmagazin.eu
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Elektromos rollerrel száguldva, elcsapta az ötéves gyermeket, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott.

Kétségbeesetten keresi kisfia gázolóját egy fiatal nyíregyházi anyuka. Silimon-Varga Vivien minden követ megmozgat, hogy kiderítse, ki lehetett az az 50 év körüli nő, aki egy elektromos rollerrel száguldva, elcsapta két napja az ötéves gyermekét, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott.

Még több bűnügyi hír, és baleseti hír!

– A nagymamájánál volt Nolen, éppen a szemetet vitték ki az utcára. Az anyósom ment elöl, a kisfiam pedig csak egy méterre lépett ki a kapun, s a járdán állt, amikor egy elektromos rollerrel száguldó nő oldalról elgázolta. Ő csak állt, nézelődött, nem is látta, hogy a jármű közeledett felé. Nagyon megütötte magát szegény, elesett, majd egyből sírva fakadt. A túloldalon van egy bicikliút, a nő használhatta volna azt, ha az utat nem akarta valamiért – fakadt ki a Blikknek Vivien.

A szemtanúk elmondása szerint a járdán száguldó gázoló is elesett, s a közelben lévő szomszédok egyből számon is kérték, hogy miért ment olyan gyorsan, majd megpróbálták felhívni a figyelmét a bicikliútra, de a nő se szó, se beszéd, visszapattant a járművére, aztán elhajtott. A fiú nagymamája sem tudta visszatartani, hiszen az unokájával foglalkozott.

A gyerek mindkét térdén csúnya seb vanA gyerek mindkét térdén csúnya seb van

A kis Nolennek vérzett a keze és a lába is, de a fejét is nagyon beütötte. A térdén lévő sebek nagyon mélyek, a nadrágja is kiszakadt.

Még több bűnügyi hír, és baleseti hír!

– Hányingere volt utána, szédült is, ezért azonnal kórházba mentünk vele, ahol megröntgenezték, de szerencsére már jobban van. Lelkileg sokkal jobban megviselte, mint amilyen súlyosak a sérülései. Nagyon bántja, hogy a nő még bocsánatot sem kért tőle, ezt azóta többször is elmondta. Remélem, ha eljut hozzá a cikk, lesz benne annyi emberség, hogy felkeres és legalább elnézést kér a fiamtól. Ez nagyon sokat jelentene neki – magyarázta a 29 éves nő.

A gázoló egyébként egy olyan eszközt használt, aminek volt egy kis ülése is, de ez is elektromos rollernak minősül. Számtalan közlekedési konfliktus hátterében álltak mostanság ezek az eszközök, egyelőre ugyanis nem vonatkozik rájuk egyértelmű szabályozás.

Az üléssel ellátott roller nem játékszer, sérülést okozhat / Fotó: ShutterstockAz üléssel ellátott roller nem játékszer, sérülést okozhat / Fotó: Shutterstock

– A közelmúltban elkészült és egyeztetési fázisban van az úgynevezett KRESZ módosító csomag, ami többek között az elektromos rollerek problémáját is megoldja. Ebben teljesítmény alapján határozták meg, hogy kismotornak vagy kerékpárnak minősülnek az eszközök – mondta a Blikknek Borbély Zoltán közlekedési szakjogász.

Még több bűnügyi hír, és baleseti hír!

A felelőtlen rollerest segítségnyújtás elmulasztásáért akár felelősségre is vonhatják.

blikk

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Valami nem stimmel: sorra tűnnek el magyar gyerekek, ez lehet az oka…

Mazsi

Dinnyét eszegettek, pihentek és közben megérkeztek Magyarországra..

Géza

Friss hír: Terrorelhárítók csaptak le a veszélyes bűnbandára! (A cikk videót tartalmaz)

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------