Hirmagazin.eu
Főoldal » Elektromos roller – reális közlekedési alternatíva
Belföldi hírek Vállalkozói szféra

Elektromos roller – reális közlekedési alternatíva

Hogy klasszikust idézzünk kissé kicsavarva: a nagyvárosi közlekedési helyzet egyre fokozódik. Budapesten, de Magyarország más nagyobb városaiban is egyre nehezebb az autós közlekedés, míg a tömegközlekedés nem képes a változó szükségletek gyors és hatékony kielégítésére. Ha ehhez hozzátesszük a vírushelyzetet, máris érthetővé válik, miért alakult ki világszerte – beleértve hazánkat – a roller- trend.

Alternatív közlekedés

Alternatív közlekedés

Érdemes egyszer séta közben körülnézni, és személyesen is megtapasztalni, hányan is ülnek egy átlagos magyar autóban. Az utakon közlekedő autósok legtöbbször egyedül pöfögnek a dugóban, ami így nem is csoda, hogy igen gyakran kialakul. A városi közlekedésben komoly változásra van szükség. De milyen alternatívák adódnak, ha váltani szeretnénk?

  • Tömegközlekedés: Használható alternatíva, de mindannyian ismerjük az érzést, amikor a busz vagy villamos pont akkor, pont oda nem megy, ahová nekünk kellene eljutnunk.
  • Bicikli: A legtöbb egészséges ember, a kerékpársportokat kedvelők számára igen jó lehetőség. A bicikliutak egyre komplexebb kiépítettsége okán, egyre biztonságosabb lehetőség. Ugyanakkor a kerékpár nehéz és nagydarab eszköz, amelyet nem tudunk csak úgy “magunkkal vinni” – például, ha egy épületbe kell bemennünk.
  • Roller: Egyre elterjedtebb opció, hiszen léteznek már belőle összehajtható, elektromos változatok, amelyekkel így kisebb távolságok megtétele rendkívül egyszerűvé válik. Ha ebben gondolkodunk, érdemes elolvasni a legjobb elektromos rollerek teszt ajánlásait.

A rollerválasztás legfontosabb szempontjai

Fontos, hogy a roller elbírjon bennünket, így a terhelési kapacitással érdemes kezdeni. A legtöbb eszközt 100-120 kg-os súlyra tervezik, így ha ennél nehezebbek vagyunk, legyünk nagyon körültekintőek a vásárlás előtt.

A többi szempont áttekintéséhez mindenképpen gondoljuk át, hogy milyen útvonalon, milyen típusú közlekedésre szeretnénk használni a rollert. Ha csak rövidebb távokat tennénk meg vele, például naponta kétszer munkába menet, akkor szóba jöhet egy olcsóbb, kisebb hatótávolságú modell is. Ha terepre vinnénk, nos, az bizonyosan drágább lesz. A legjobb elektromos rollerek ma már összehajthatóak, könnyen vihetőek kézben is – persze itt azért nem egy opera-ridikül súlyára gondolunk.

Ha pedig szeretnénk vásárolni, vagy csak érdekel bennünket a kínálat, akkor a Rankito.hu webshopja mindenben a segítségünkre lesz.

A fotó forrása:

Inside Creative House / Shutterstock.com / Hirmagazin.eu

 

Hasonló hírek

Szörnyű tragédia Budapesten: a vacsorája miatt égett halálra egy férfi

Mazsi

Tankok, terrorelhárítás, folyamatos igazoltatások a budapesti reptéren! – fotók!

Mazsi

Öt településen tartanak időközi önkormányzati választásokat vasárnap

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------