Főoldal » Elegem van a köcsög BMW-sekből – üvöltötte a sofőr Szombathelyen, és ütött – videó
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Elegem van a köcsög BMW-sekből – üvöltötte a sofőr Szombathelyen, és ütött – videó

Megállásra kényszerített egy BMW-t egy Ford vezetője a szombathelyi Muskátli utcában, majd a lehúzott ablakon keresztül ütni kezdte a sofőrt, miközben szidalmazta.

Bűnügyi helyszínelők dolgoztak hétfőn a szombathelyi Muskátli utcában, az oladi elkerülőn, miután a mentők kórházba szállítottak egy vérző szájú férfit. A történtekről a sértett, egy BMW vezetője beszélt a 112Pressnek.

“Olad felé haladtam, amikor kikanyarodott elém egy autó, és kb. 30 km/h-s sebességgel haladt a 70-es szakaszon. Kitettem az irányjelzőmet, jelezve az előzési szándékomat, és amikor a szemből érkező Ford elhaladt, megelőztem az autót.A tükörből láttam, hogy a Ford megfordul, és a nyomomba eredt”– mondta a BMW-t vezető fiatalember. “A Ford is megelőzte az általam megelőzött autót, majd mögöttem haladva villogtatott, dudált és engem is megelőzött.”

A BMW vezetője nem tudta mire vélni a dolgot.A Ford végül a Dolgozók útjának körforgalma előtt, a Szombathely tábla után befékezett a BMW előtt, kitette az elakadásjelzőjét, és megállásra kényszerítette a másik autót.A sofőr a szemből érkezők miatt nem tudta kikerülni az autót és már mögötte is álltak.

“A Ford vezetője kiszállt és odasietett hozzám.Lehúztam az ablakot, hogy elmondhassa, mit akar, de azonnal ököllel ütni kezdett. Hat-nyolc alkalommal ütött be az ablakon, közben azt üvöltötte, hogy ‘Elegem van a köcsög BMW-sekből!’Próbáltam kiszállni, de berúgta az ajtót, meg a kocsi tetejét is ütötte. Az egészet sokan látták, de inkább elhajtottak, egy férfi jött oda, hogy csillapítsa az őrjöngőt, neki ezúton is köszönöm.”

A Ford vezetője azt is üvöltötte, hogy a BMW vezetője majdnem megölte őt, és ezért vesz elégtételt rajta. Közben a BMW vezetője állítja: semmilyen balesetveszélyes dolgot nem csinált, csak jelezte az előzési szándékát és a felezővonalra húzódott. A Ford vezetőjének őrjöngése aztán később nevetéssé változott, amikor a BMW vezetője vérző szájjal mondta, hogy feljelentést tesz.

A magas, kigyúrt, teletetovált férfi nevetett és azt mondta, felesleges minden, mert rendőr barátai vannak, és elintézik, hogy ebből semmi baja ne legyen. Aztán beült a Fordjába, és elhajtott, engem pedig a mentők vittek el”– mondta a sértett, akinek meglazult több foga, bevérzett a fogínye, több helyen felrepedt a szája, és az arcán kívül a vállán is zúzódásos sérüléseket szenvedett.

Címlapkép: origo, 112Press

origo, 112Press

Hasonló hírek

Lépésben haladnak az autók az M7-es autópályán, a 7-es és 71-es úton

info

Fagyállóval mérgezik a kutyákat és cicákat Szentendre környékén

Géza

Lelőlek! Hidegvérrel húzta meg a ravaszt a 15 éves magyar fiú

Mazsi