Hirmagazin.eu
Főoldal » Elege lett Pécsi Ildikónak: albérlővel tetetné ki a lakásából az unokáját
Bulvár

Elege lett Pécsi Ildikónak: albérlővel tetetné ki a lakásából az unokáját

Budapest — Bár Pécsi Ildikónak (79) nincs kulcsa a saját lakásához, mégis nagy a jövés-menés az elegáns budai ingatlanban.

A Kossuth-díjas színésznő azonban elszánta magát: bérbe adja a lakást, amelyben jelenleg Pécsi kilakoltatott unokája él, mivel az a rendőrség jelenlétében, egy lakatos által felszerelt zárat lecserélte, majd visszaköltözött. Hiába a bírósági végzés, hogy nincs joga ott lakni, birtokvédelmet kért, mert nem volt hajlandó elhagyni a nagymamája lakását, ahol felnőtt.

– A kerületi jegyző a becsatolt jogerős ítélet és a kilakoltatás dokumentumai alapján, ahogy várható is volt, elutasította az unoka birtokvédelmi kérvényét. Jól is néznénk ki, ha az önkényes lakásfoglalók kapnának jogvédelmet a jogos tulajdonossal szemben. Önkényes lakásfoglalásával ügyfelem unokája hosszú ideje jelentős anyagi kárt is okozott a művésznőnek. Mindezek ellenére Pécsi Ildikó nem tud bejutni a saját lakásába, mivel kicserélték a zárat. Ügyfelem magánlaksértés miatt tett feljelentése él, azt nem vonta vissza – mondta a művésznő jogi képviselője, dr. Magyar György (69).

Pécsi fia, Csaba és egykori menye, Pártos Csilla (51) jelenleg is perben áll a ház miatt, azon vitatkoznak, a volt feleségnek jár-e pénz a házasságuk alatt történt állítólagos kiadásai után. A bíróság elrendelésére a múlt héten szakértők tartottak szemlét a lakásban, és ugyan a színésznőnek nincs kulcsa az ingatlanhoz, a szakemberek mégis bejutottak.

Pécsi Ildikó unokája lecserélte a hatóság jelenlétében felszerelt új zárat / Fotó: Grnák László

– Ügyfelem tulajdonát valaki használja, ajtót nyitnak, pedig erre pedig senki másnak nem lenne jogalapja, csakis Pécsi Ildikónak, aki szeretné végre hasznosítani saját lakását – árulta el az ügyvéd.

A nagybeteg férje, Szűcs Lajos (75) olimpiai bajnok labdarúgó gyógyulására koncentráló Pécsi pedig azt tervezi, kiadja a lakást. Az elegáns budai negyed kertes sorházai között álló, háromszintes ingatlanát piaci értéken akár havi 300 ezer forintért is bérbe adhatja. Ráadásul ha a bérlő megérkezik, a jogtalanul ott lakó unokának mennie kell.

– Nem tudom, hogy Csabi ott lakik-e vagy sem, azt akarom, legyen vége ennek az egésznek! Ha végre visszakapjuk a lakást, kiadjuk bérlőknek, akik boldogan élhetnek ott – fogalmazott egyértelműen Pécsi Ildikó, akinek hosszú távú tervei is vannak a lakással, amelyet a fia új kapcsolatából született másfél éves gyermeknek szán. – Lehet, hogy idővel eladjuk a házat, de arra is gondoltunk, a pici unokánknak jó lenne, hogy ott kezdje el a felnőttéletét. Most azonban csak az előttünk álló akadályokra figyelünk, azokat szeretnénk átvészelni. Jó lenne még néhány szép évet együtt tölteni az édes, jó Lajosommal…

Kétszer cserélt zárat a házon

Pécsi Ildikó már nehezen mozog, ráadásul nagy odaadással ápolja a férjét, Szűcs Lajost, így csak a megbízottja néz rá időnként a budai lakásra. Zoltán azonban hiába próbált hetekkel ezelőtt, a kilakoltatáskor felszerelt új zár kulcsával bejutni a lakásba, hogy fotókat készítsen a bérbeadáshoz, valaki másik zárat szereltetett fel. Döbbenten látta a terasz ablakán keresztül, hogy a korábban kilakoltatott egyetemista fiú ismét ott lakik. Akkor megint felszerelt egy új zárat, ám azt a fiatalember később ismét lecserélte.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Grnák László

Hasonló hírek

Így akarták megkéselni a villamosmegállóban a magyar sztárt

Mazsi

Ezzel a levéllel búcsúzott új szerelme Hódi Pamelától

Géza

Extrém sztárdiéták

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!