Hirmagazin.eu
Főoldal » Eldőlt, szabadul-e a börtönből Magyarország egyik legkegyetlenebb gyilkosa
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Eldőlt, szabadul-e a börtönből Magyarország egyik legkegyetlenebb gyilkosa

Makó – Döntött a nyomozási bíró: börtönben marad Magyarország egyik legkegyetlenebb gyilkosa.

K. András (29), akit a széles közvélemény Muki néven ismert meg, 2006-ban a Makó melletti dűlőben megerőszakolta, majd egy fához kötözte és felgyújtotta a nála négy évvel idősebb Pénzes Henriettát (†18). A fiatal lánynak a pokoli fájdalmak ellenére volt annyi ereje, hogy kiszabadítsa magát és a nem messze dolgozó hagymaszedőktől segítséget kérjen. Heni kórházba került, ám életét a gondos orvosi ellátás sem tudta megmenteni, három héttel később meghalt.

A bírósági tárgyalás idején 16 éves K. András az eljárás során ötször tett vallomást, ebből négyszer különböző tartalmúakat. A bíróság ebből arra következtetett, hogy a vádlott szava hihetetlen. Volt, hogy bevallotta a bűncselekmény elkövetését, máskor pedig azt állította, nem ő volt aki megkötözte és felgyújtotta a lányt, ő „csak” benzinnel öntötte le a Henriettát. Utóbbi már csak azért sem lehet igaz, mert a fiatal lány a támadójaként Mukit nevezte meg a hagymaszedőknek.

A bíróság egy rendbeli aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés, egy rendbeli erőszakos közösülés és egy rendbeli kifosztás bűntettében találta K. Andrást bűnösnek. A fiatal 15 év börtönbüntetést kapott.

Mivel a rabságban töltendő idejének ⅔-a lejár, a nyomozási bíró évente felülvizsgálja, hogy érdemes-e a szabad életre. Úgy tűnik azonban, Muki a rácsok mögött sem példás magaviseletű, így a döntéshozó a további fogvatrtása mellett döntött.

Információink szerint a férfi a fegyházban konyhai munkát végez, az általános iskolai tanulmányait pedig már befejezte. Az anyja pár éve meghalt, Muki azonban nem maradt látogató nélkül: lány testvére jár a beszélőkre a börtönbe, aki azt is megígérte neki, hogy a szabadulása után segít munkát találni. K. András tényleges börtönbüntetése 2021-ben járna le.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: RAS-archív

Hasonló hírek

Vízbefúlások: ez volt a nyár legtragikusabb hétvégéje

Edit

“Motort így még nem láttam szaltózni” – egy betonszegélyen landolt Rékasi Károly motorja a baleset után

Edit

Jópofa: ezt a két szórólapot a rendőrség készítette a mai tüntetésre – Nézze mi van rajta!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------