Hirmagazin.eu
Főoldal » Eldőlt az atlétikai vb sorsa
Sporthirek

Eldőlt az atlétikai vb sorsa

Megjelent a kormányhatározat, amelyből kiderül, teljesülhetnek a főváros feltételei.

Megjelent a Magyar Közlönyben az a 2023-as atlétikai világbajnokság megrendezésével kapcsolatos kormányhatározat, amellyel a kormány lényegében teljesítette a Fővárosi Közgyűlés feltételeit Ezzel eldőlt, hogy három és fél év múlva Budapest adhat otthont a vb-nek.

A kormányhatározat szerint a Fővárosi Közgyűlés javaslatai – a főpolgármester megfogalmazása szerint szerint követelései – egybeesnek a kormány szándékaival, ezért a miniszterelnök

felhívja a Közgyűlés javaslataiból fakadó kormányzati feladatok végrehajtására

a feladatkörükben érintett minisztereket és a kiemelt budapesti fejlesztésekért és nemzetközi sportpályázatokért felelős kormánybiztost.

A rendezés jogát egy éve nyerte el a magyar főváros. Az októberben megválasztott új főpolgármester, vezette közgyűlés azonban feltételekhez kötötte az ehhez szükséges atlétikai stadion megépítését.

Karácsony Gergely azt mondta, hogy ha a kormány nem fogadja el az elsősorban a budapesti egészségügyi ellátás javításáról szóló feltételeit az év végéig, nem lesz világbajnokság.

Nyitókép: MTI Fotó
infostart, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Újabb norvég kézilabdázót igazolt a Győr

info

Kettőből egy már megvan!

Edit

Blattert 90 napra függeszthetik fel

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------