Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Elcsalták, kirabolták, megverték, bezárták, majd dolgoztatták

A kiskörei társaság ellen eljárás indult.

A Hevesi Rendőrkapitányság Kiskörei Rendőrőrsére érkezett bejelentés 2019. április 9-én, miszerint egy felnőtt férfi Kisköre egyik utcájában az árokban ülve segítségért kiabált.

A rajta lévő sérülések miatt kórházi ellátásra szállították, közben kiderült, hogy a férfit eltűnése miatt körözi a rendőrség.

A tiszaburai lakos elmondta, hogy 2019. április 8-án egy kiskörei italboltban megismerkedett két fiatal lánnyal, akik saját lakásukra elhívták, ott két férfi bántalmazta, elvette a nála lévő értékeket, majd az egyik helyiségbe bezárta. A cselekménynek szemtanúja volt a két nő, továbbá két kisgyermek is. A bezárt férfit az éjszaka folyamán még többször bántalmazták, majd reggel erőszakkal arra kényszerítették, hogy elvégezze a ház körüli munkákat. A sértett ekkor el tudott menekülni és segítséget kért.

A Hevesi Rendőrkapitányság az elvégzett adatgyűjtést és a szakértői vélemények beszerzését követően, 2019. december 9-én négy személyt gyanúsítottként hallgattak ki a nyomozók. V. Miklós 27 éves és R. Roland 19 éves kiskörei lakosok ellen – őrizetbe vételük mellett – rablás, kényszermunka, személyi szabadság megsértése és testi sértés bűntett, míg R. Zsanett 21 éves és R. Katalin 19 éves szintén kiskörei lakosok ellen rablás és testi sértés bűntett bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás.

A Hevesi Rendőrkapitányság kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének gyanúja miatt is eljárást indított.

A két férfi gyanúsított letartóztatását 2019. december 11-én elrendelte a bíróság.

Hasonló hírek

Fogolyszökés miatt keresi a rendőrség Váradi Erik Pétert! Oszd meg!

Géza

Két kisbusz ütközött össze a 21-es főúton tegnap este

Géza

Eljárást indított a rendőrség Bodnár Attila halálának ügyében! + VIDEÓ!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------