Hirmagazin.eu
Főoldal » Elbűvölő karácsonyi történet: Télapónak nézték a piros pulcsis bácsit
Karácsony

Elbűvölő karácsonyi történet: Télapónak nézték a piros pulcsis bácsit

Az egész vi­lá­got be­járta az a meg­ható videó, ami­ben egy tün­déri kis­lány egy­sze­rűen oda­sé­tált egy piros pul­csi­ban vá­sá­rol­gató bá­csi­hoz, aki­ről azt hitte, hogy ő a Mi­ku­lás. A meg­le­pett öreg­nek per­sze eszébe sem volt csa­ló­dást okozni a csöpp­ség­nek, bol­do­gan ját­szotta el, hogy ő az igazi Té­l­apó.

Igazán megható jelenet játszódott le a napokban egy amerikai áruházban. Egy idős bácsi gyanútlanul válogatva mászkált a polcok között a hétvégi bevásárlás közben, amikor egy tündéri kislány hirtelen odaszaladt hozzá, és szinte a nyakába ugrott.

Az idős férfi először nem is értette, miért örül neki ennyire az édes kis csöppség, aztán ahogy végignézett magán, elmosolyodott. Rájött ugyanis, hogy piros pulcsija és hosszú, fehér szakálla miatt a megszólalásig úgy néz ki, mint az igazi Télapó.

Ezután persze úgy döntött, nem okoz csalódást az érdeklődő kislánynak, boldogan vállalta az igazi Mikulás szerepét. Megkérdezte a kis lurkót, hogy jó volt-e az idén, és hogy milyen ajándéknak örülne igazán.

Ilyen egy igazi karácsonyi csoda!

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Klottgatyás francia apuka az internet új sztárja, elképesztő ez a VIDEÓ

Mazsi

Puha karácsonyi mézeskalács recept

info

Vízen úszó karácsonyfa, fagyapó, kenguruk húzta szán – karácsonyi hagyományok a nagyvilágból

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------