Image default
Karácsony

Elbűvölő karácsonyi történet: Télapónak nézték a piros pulcsis bácsit

Az egész vi­lá­got be­járta az a meg­ható videó, ami­ben egy tün­déri kis­lány egy­sze­rűen oda­sé­tált egy piros pul­csi­ban vá­sá­rol­gató bá­csi­hoz, aki­ről azt hitte, hogy ő a Mi­ku­lás. A meg­le­pett öreg­nek per­sze eszébe sem volt csa­ló­dást okozni a csöpp­ség­nek, bol­do­gan ját­szotta el, hogy ő az igazi Té­l­apó.

Igazán megható jelenet játszódott le a napokban egy amerikai áruházban. Egy idős bácsi gyanútlanul válogatva mászkált a polcok között a hétvégi bevásárlás közben, amikor egy tündéri kislány hirtelen odaszaladt hozzá, és szinte a nyakába ugrott.

Az idős férfi először nem is értette, miért örül neki ennyire az édes kis csöppség, aztán ahogy végignézett magán, elmosolyodott. Rájött ugyanis, hogy piros pulcsija és hosszú, fehér szakálla miatt a megszólalásig úgy néz ki, mint az igazi Télapó.

Ezután persze úgy döntött, nem okoz csalódást az érdeklődő kislánynak, boldogan vállalta az igazi Mikulás szerepét. Megkérdezte a kis lurkót, hogy jó volt-e az idén, és hogy milyen ajándéknak örülne igazán.

Ilyen egy igazi karácsonyi csoda!

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Klottgatyás francia apuka az internet új sztárja, elképesztő ez a VIDEÓ

Mazsi

Karácsonyi díszbe öltözött a Buckingham-palota – fotók

Edit

Trükkök, hogy a karácsonyfa sokáig megmaradjon

Edit