Hirmagazin.eu
Főoldal » Elárasztották Orbán Viktor hivatalos Facebook oldalát a külföldi szimpatizánsok
Belföldi hírek

Elárasztották Orbán Viktor hivatalos Facebook oldalát a külföldi szimpatizánsok

Elárasztották Orbán Viktor hivatalos Facebook oldalát azok a külföldről írt, a miniszterelnököt biztató hozzászólások Orbán menekültpolitikájával, illetve Brüsszeli nyilatkozatával kapcsolatban. Többszáz külföldi hozzászóló írt támogató bejegyzést Orbán mai Kossuth rádiós, közösségi oldalán megosztott nyilatkozatához is. – írja pestisracok.hu.

Rengeteg hozzászóló állt ki a magyar miniszterelnök mellett Németországból, Ausztriából, Lengyelországból, de köszönetét fejezte ki a Fidesz elnökének Facebook oldalán több spanyol, szlovák és horvát hozzászóló is.

A kommentelők leginkább hálájukat és köszönetüket fejezik ki azért, hogyvégre valaki kimondja, amit mi is gondolunk” és arra kérik Orbánt, hogy „harcoljon Európa iszlamizációja ellen”.  Az egyik német hozzászóló például azt írta, hogy „folytassa tovább azt a politikát, amivel megment minket, németeket is, amihez a mi kancellárunk túl hülye”!

orban-viktor-facebook orban-viktor-facebook-2

Egy hazánkban élő, szintén német állampolgár is támogatásáról biztosította a miniszterelnököt:  „Én egy Magyarországon élő német vagyok és teljes egészében az ön politikája mögött állok!” Egy másik, ugyancsak nyugati kommentelő által írt bejegyzésben arra kérték Orbánt, hogy “Nagy Ember! Kérlek, mentsd meg Európát”! Egy bécsi hozzászóló szerint is Orbán “végre hangosan kimondta, amit a legtöbben gondolnak”, Európában pedig “Merkell-diktatúra” van. Több német kommentelő Orbánnak azzal a kijelentésével is egyetértett, hogy “az európai határokat meg kell védeni”.

A legtöbb biztatást és gratulációt Orbán természetesen a lengyel kommentelők is akik, bocsánatot kértek Tusk kétértelmű nyilatkozata miatt:“Lengyelország szégyelli magát és elnézést Tusk miatt”! “Orbán Viktor a férfi”! Honfitársa szerint “Tusk nem is lengyel, hanem Angela testvére”. Szerinte “rengeteg lengyel azt szeretné, ha országát is olyan ember vezetné”, mint Orbán, akitől sok lengyel is azt várja, hogy “Orbán úr mentse meg Európát”.

Forrás: PestiSrácok.hu

Fotó: Facebook.com

 

Hasonló hírek

Németországból nem tudják majd kitoloncolni a migránsok jelentős részét

Edit

Augusztustól jön a közlekedési kártya

info

FIDESZ: Minél hamarabb kártalanítani kell a becsapott diákokat!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!