Image default
Bulvár

Elárasztották a világhálót a sztárok üzenetei – Így búcsúznak a legnagyobbak Aviciitől! (Olvasd el, nézd meg, és osztd meg!)

Calvin Harris, David Guetta, Tiesto, Moby, Madonna, Robbie Williams, Armin Van Buuren, Steve Aoki, Mike Shinoda, Ingrosso – a világsztárok a közösségi oldalakon búcsúztatják a fiatalon elhunyt svéd DJ-t, Avicii-t.

Videó forrása: YouTube. Köszönjük a YouTube közösségi médiának, hogy lehetőséget biztosított részünkre, a videó megtekintésére. Hirmagazin.eu

Fotó: Northfoto

Tim Bergling, művésznevén Avicii (Stockholm1989szeptember 8. – Maszkat2018április 20.) svéd zenész, lemezlovas, zenei producer.

Berglinget összesen két alkalommal jelölték Grammy-díjra: elsőként 2012-ben a David Guettával közösen készített Sunshine című daláért, majd 2013-ban Levels című felvétele kapott jelölést a „legjobb dance felvétel” kategóriában. Diszkográfiájában olyan híres dalok találhatók, mint az I Could Be the One (Nicky Romeróval), a Wake Me Up, a You Make Me, az X You, a Hey Brother, az Addicted to You, a The Days, a The Nights, a Levels, a Waiting for Love, a Without You és a Lonely Together. Első stúdióalbuma 2013-ban jelent meg True címmel, mellyel kiérdemelte a zenei kritikusok dicséretét. A lemez több mint tizenöt országban került be az albumlisták Top 10-es mezőnyébe, valamint AusztráliábanSvédországbanDániában és az Egyesült Államokban listavezető volt. 2015-ben kiadta második, Stories című nagylemezét. 2017. augusztus 10-én Avīci (01) címmel középlemezt jelentetett meg.

Felvételei által Avicii a világ egyik legismertebb lemezlovasává nőtte ki magát az évek során. A DJ Mag zenei folyóirat lemezlovas-ranglistáján 2012-ben és 2013-ban egyaránt a harmadik helyre sorolták. 2016 augusztusában egészségügyi okokra hivatkozva visszavonult a turnézástól. Életmódja és részben túlzott alkoholfogyasztása következtében Omán fővárosában, Maszkatban hunyt el 2018. április 20-án.

Az egész világot megrázta a 28 éves svéd sztár DJ, Avicii halálának híre. Barátai, kollégái a közösségi oldalakon fejezték ki részvétüket a fiatal lemezlovas családjának. Calvin Harris az elsők közt jelentkezett Twitter oldalán, de más sztár DJ-k, zenészek és énekesek is megosztották fájdalmukat a világgal.

Calvin Harrist nagyon lesújtotta Avicii halálának híre. Azt írja, a svéd DJ egy csodálatos lélek volt, szenvedélyes és hihetetlenül tehetséges, akinek még annyi tennivalója lett volna.

Hardwell is azt írja, el se tudja hinni, hogy igaz a hír. Nagyon fog neki hiányozni Avicii, aki szerinte megváltoztatta a világot a zenéjével.

Steve Aoki először a Facebook-oldalán próbálta kiírni magából a fájdalmát.

Martin Garrix is egy közös fotót osztott meg, azt írja, Avicii rajta kívül milliókat inspirált.

Tiesto is egy fotót osztott meg búcsúzóul.

Ingrosso egy fiatalkori képpel köszönt el.

David Guetta is megemlékezett Avicii-ről, akivel közös munkájuk is volt.

Jared Leto is részvétet nyilvánított.

Robbie Williams is megemlékezett a fiatal DJ-ről

Madonna egy közös képpel búcsúzott.

Armin Van Buuren is egy képet osztott meg, azt írja, sokkolta a tragikus hír, egy igazi ikon távozott.

Mobyt és megrázta Avicii halálának híre.

A Linkin Parkból ismert Mike Shinoda a Twitteren búcsúzott.

 

Nicky Romero egy képet osztott meg, azt írja, túl korán ment el a fiatal DJ. Hálás minden közös pillanatért és mindenért, amit tanult tőle.

Egy megosztással emlékezzünk mi is a fiatalon elhunyt, svéd fiatalemberre, akire a szórakoztatóiparban nagy karrier várt! Hirmagazin.eu

Forrás: Blikk

 

 

Forrás: Blikk

Hasonló hírek

Katalin hercegné kabátja őrületet okozott – pár nap alatt kifogytak a boltok

Edit

Idióta rajongókra akadt ki Majka

Mazsi

5 szerelmeslevél, amitől könnybe lábad a szemed

Géza