Főoldal » Eladják a Jackson-házat – mindent kipucoltak belőle, ami a sztárra emlékeztetett
Bulvár

Eladják a Jackson-házat – mindent kipucoltak belőle, ami a sztárra emlékeztetett

hirmagazin 2015 05 29 140551

2015. 05. 29. – 12:10
forrás: dailymail.co.uk, Kép: Az ingatlan új nevet kapott: Sycamore Valley Ranch. (Fotó: NBCUniversal)

A híres Neverland most új tulajra lelhet. Évekkel a legenda halála után meghirdették az impozáns ingatlant.
Most bárki megveheti Michael Jackson egykori palotáját, amelyet a legtöbben Neverlandként ismerhetnek. A hatalmas farmért mindenesetre az új tulajnak 100 millió dollárt (kb. 28,2 milliárd forint) kell letennie a márványasztalra.

A 2700 hektáron fekvő, kacsalábon forgó palotát 1987-ben vette az énekes, aki vidámparkot is telepített a ház mellé. Nem ez volt az egyetlen döbbenetes dolog, amibe a sztár befektetett, Michael csodaországában még elefánt is volt. Jackson akkor költözött ki az ingatlanból, amikor 2005-ben gyermekmolesztálással vádolták meg. A hatalmas kastélyt azóta nem sikerült értékesíteni. A Thriller előadójának halála óta a farm új nevet kapott, a körhinták sincsenek már a parkban, majdnem mindent eltávolítottak az épületből, ami arra emlékeztetné a leendő tulajdonost, hogy valaha a legendás énekes tulajdona volt.

Pár éve még arról szóltak a hírek, hogy Jay Z és Beyoncé magának akarja a gyönyörű otthont, de így, hogy a felújításokkal 100 millió dollárra tornászták fel az árat, már nem lehet tudni, kitartanak-e vásárlási szándékuknál.

Hasonló hírek

Jennifer Aniston Selena Gomez miatt fújta le az eljegyzését?

info

Rendőrök állították meg a sisak nélkül bicikliző Schwarzeneggert Ausztráliában

info

Újra megmérettettek a Balaton szépségei

info