Image default
Média és szórakozás

El sem akarták engedni egymás kezét – Lady Gaga és Bradley Cooper vitte a prímet

A Torontói Filmfesztiválon vasárnap az ő párosuk volt a legnagyobb kedvenc.

Bradley Cooper és Lady Gaga (Fotó: Getty Images/Michael Tran)

Lady Gaga nem csak kreativitási, de komoly belső bizonytalansággal is küzd A Star Is Born (Csillag születik) című film 2018-as remake-jében, melynek másik sztárja az alkoholista country énekest alakító Bradley Copper.

Gagától nem állt messze a karaktere, személyes tapasztalataiból tudott meríteni, melyről a film premierjén nyilatkozott a Torontói Filmfesztiválon.

“Amikor látom a filmet, sokszor fiatalkori énem látom, amikor még nem hittem magamban, amikor bántottak az iskolában. Csúnyának éreztem magam, a zene volt a menedékem, ezért kezdtem el énekelni és dalokat írni, hogy a fájdalom elől elmeneküljek.” – emlékezett vissza.

Az énekesnő és filmbéli partnere, Bradley Cooper egyébként kéz a kézben érkezett meg a premierre. Az énekesnőn egy csinos fekete estélyi volt, melyet a kalap és a puffos boleró tett különlegessé, míg Cooper egy barna öltönyt választott az alkalomra.

TORONTO, ON – SEPTEMBER 09: Lady Gaga attends the “A Star Is Born” premiere during 2018 Toronto International Film Festival at Roy Thomson Hall on September 9, 2018 in Toronto, Canada. (Photo by George Pimentel/Getty Images for TIFF,)

A filmet Amerikában október 5-én mutatják be, a hazai rajongók pedig egy nappal korábban ülhetnek be rá először a moziban.

Forrás: dailymail.co.uk, justjared.com

Hasonló hírek

Itt a nagy bejelentés: Süsü visszatér – Végre a mai kor gyerekei is megismerhetik az egyfejűt (A cikk videókat tartalmaz) Oszd meg!

Géza

Szigorúan piszkos ügy: kövesse nyomon a zsaruk életét (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!

Géza

Hős lett a férj, aki megnyugtatta a változó teste miatt aggódó feleségét

Edit