Főoldal » El se hiszed, ki lett Gesztesi Károly szellemi vezetője!
Bulvár

El se hiszed, ki lett Gesztesi Károly szellemi vezetője!

Gesz­tesi Ká­roly mellé a Hit Gyü­le­ke­zete szel­lemi ve­ze­tőt adott, még­hozzá Gera Zol­tán vá­lo­ga­tott lab­da­rú­gót, aki egy­kor a szí­nész­hez ha­son­lóan pad­lóra ke­rült.

Ahogy a Ripost is beszámolt róla, Gesztesi Károly immáron a Hit Gyülekezete nevű vallási csoport nyújt segítséget, hogy leküzdje szenvedélybetegségét. A Blikknek nyilatkozó Németh Sándor lelki vezető szerint nem könnyű ötvenkét évesen egyik pillanatról a másikra megváltozni, de a gyülekezetben sokaknak sikerült, ahogy Gera Zoltán vélogatott focistának is, aki a színész egyik „őrangyala” lesz hitbéli szolgálatként.

Zoli már Angliában is sok futballistának igyekezett segíteni keresztényként. Figyelembe kell venni a segítségre szoruló testvéreink érdeklődési körét, személyiségét, amikor katalizátorként szellemi vezetőt adunk mellé. Fontos, hogy olyan életútja legyen a szolgálattevőnek, aki testvérét pártfogolja, hogy hiteles példakép lehessen

– mondta a Hit Gyülekezete lelki vezetője, aki hozzátette, hogy a hitük mellett a kölcsönös tisztelet és a foci szeretete is összeköti Gesztesivel őrangyalát.

El se hiszed, ki lett Gesztesi Károly szellemi vezetője!
Gera Zoltán lett Gesztesi Károly szellemi vezetője

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

„Ami rajtunk múlik, megtesszük” – 68 évesen vállalhat újabb gyereket Pataky Attila

Mazsi

Nem akar török férjének gyereket szülni a magyar színésznő

Mazsi

Ezért nem szabad megérinteni a királynő gárdistáit – videó

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------