Image default
Külföld

Él és virul az élve eltemetett újszülött

forrás: hirado.hu

Megdöbbentő gyilkossági kísérletet akadályozott meg egy teheneit sétáltató nő Thaiföldön, aki egy frissen betemetett sír mellett elsétálva nyöszörgő hangokra lett figyelmes. Először azt hitte, hogy egy kisállatot temetett el valaki.

Egy 20 centis gödörben, fejjel lefelé fordítva talált rá egy újszülött babára egy nő, aki éppen legelni vitte teheneit – számolt be a baba gyors felépüléséről a Mirror.

Kép megtekintése a TwitterenKép megtekintése a Twitteren

Miracle baby stages amazing recovery after being stabbed 14 times & buried alive in a rural area of in Feb

Mikor kiásta és alaposabban szemügyre vette a babát, észrevette, hogy szúrásnyomokkal van tele a teste: 14-szer késelték meg, mielőtt élve eltemették. A nő a frissen betemetett sír láttán azt hitte, hogy valaki itt ásta el a háziállatát, de a nyöszörgés után rögtön elkezdett ásni. Mikor a kezébe akadt a baba lába, rögtön segítségért kiáltott. Miután kiásták a gyermeket, kórházba vitték, ahol az orvosok elmondták nekik, hogy a gyermeken 14 késszúrás okozta seb van. A baba azóta felépült, a lenti képen már egy buddhista köntösben mosolyog, arról viszont nem osztottak meg információkat, hogy ki viseli a gondját.

Poor precious baby :( http://fb.me/5nYl1JuTL 

Photo published for Miracle baby's AMAZING recovery after being stabbed 14 times and buried alive

Miracle baby’s AMAZING recovery after being stabbed 14 times and buried alive

WARNING: GRAPHIC IMAGES: The little boy was found by a farmer face down in a 20cm hole in a rural area of Thailand

mirror.co.uk

Az abortusz illegális, viszont rendkívül gyakori Thaiföldön. Itt a legmagasabb a tinédzserkori terhesség aránya a fiatal lányok körében, a tinédzserek nem kérhetnek tanácsot szüleiktől vagy szakemberektől, mivel a társadalom mindenkit megbélyegez, aki házasság előtt létesít nemi kapcsolatot. Így egy nem tervezett gyermek megszülése és örökbe adása is elképzelhetetlen.

 

 

Hasonló hírek

Most jött: Lezuhant egy kis repülő, mindenki meghalt

Mazsi

Meg vannak számlálva az ISIS napjai! Az USA bekeményít!

Mazsi

Súlyos buszbaleset Nepálban

info