Hirmagazin.eu
Főoldal » Ejtőernyőzés, ejtőernyő nélkül (Videó)
Sporthirek

Ejtőernyőzés, ejtőernyő nélkül (Videó)

Az ejtőernyőzés talán a 10 legextrémebb extrémsport között van. Hatalmas magasságokból kiugrani, csupán egy ejtőernyővel elég félelmetes lehet, főleg úgy, hogy semmi garancia sincs arra, hogy kinyílik az ernyő, van nem történik valami hiba.

Ejtőernyőzés, ejtőernyő nélkül

Egyáltalán nem ritka az, hogy egy ernyő nem nyílik ki, vagy hogy nem hibás az ernyő, esetleg nem gabalyodik bele az ember.

Azt mondják, hogy az is előfordul, hogy az ejtőernyős elájul zuhanás közben, ami már garantáltan halál, ha nem ébred fel időben, vagy esetleg nincsenek mellette profik, akik megmenti az életét.

Évente elég sokan halnak bele ebbe a sportba, mégis rengetegen csinálják, hiszen talán ez adja a legnagyobb adrenalinlöketet az embernek.

De ebben a videóban még extrémebb ez a sport.

Egy Finn fiatalember úgy döntött, hogy megcsinál egy ugrást ernyő nélkül, és az életét a körülötte lévő emberekre bízza. Ugyan a férfit elég sokan vették körbe, mégis nagyon kockázatos volt ez a mutatván több szempontból is, hiszen egyáltalán nem volt biztos az, hogy időben el tudják kapni és magukra csatolni, valamint az sem 100 százalék, hogy az elkapó ejtőernyője éppen jó.

 

 

Forrás: netextra.hu

Hasonló hírek

Elrajtolt a Hankook Racer Cup új idénye

Edit

Tőle szokatlan képpel jelentkezett Hosszú Katinka

Edit

8 évre eltiltották Platinit és Blattert

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------