Főoldal » Egyszerűen imádnivaló: Lajos herceg először integetett a Buckingham-palota erkélyén – videó
Külföld

Egyszerűen imádnivaló: Lajos herceg először integetett a Buckingham-palota erkélyén – videó

Erzsébet királynő hivatalos születésnapi ünnepségén ezúttal az egyéves trónörökös volt a legnagyobb meglepetés.

https://twitter.com/i/status/1137355494731984898

Verőfényes napsütés fogadta az ünneplő tömeget és a királyi családot Londonban Erzsébet királynő 93. születésnapi ünnepségén, a Trooping of the Colouron. Az uralkodó születésnapja április 21-én van, de a jeles ünnepet az évszázados hagyománynak megfelelően mindig júniusban, színpompás katonai tiszteletadással ünneplik meg hivatalosan.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon
A szombati ceremónia több szempontból is különleges volt, hiszen a május elején első gyermekének életet adó Meghan hercegné is részt vett az eseményen egy alakját takaró, elegáns kék ruhában, valamint először debütált nyilvános rendezvényen Katalin hercegné és Vilmos herceg legkisebb fia, Lajos.

A 13 hónapos kis herceg testvéreivel, az ezúttal kissé unatkozó György herceggel és a mosolygós Sarolta hercegnővel együtt integetett a Buckingham-palota erkélyről az ünneplőknek, és az alakzatban repülő királyi légierő gépeinek.

Beágyazott videó

Kensington Palace

@KensingtonRoyal

Happy Birthday to Her Majesty The Queen!

The Duke and Duchess of Cambridge, Prince George, Princess Charlotte and Prince Louis joined Her Majesty and members of the @RoyalFamily to watch the @RoyalAirForce fly past

A kis Lajos hol édesanyja, hol apukája öléből kalimpált izgatottan, és egyfolytában grimaszolt, így aztán igazán tüneményes képek készültek róla.

MTI, dailymail.co.uk

Hasonló hírek

Friss hír: Robbanás egy magyar szépségszalonban, a tulajdonos meghalt

Mazsi

A migránsoknak Ausztriában több pénz jár, mint az életüket ledolgozó gazdáknak

Edit

Kitiltotta üzletéből a muszlimokat egy hentes

Mazsi