Hirmagazin.eu
Főoldal » Egyszerűbb lesz a Facebook Messenger
Technika, kommunikáció

Egyszerűbb lesz a Facebook Messenger

Ahogy idővel bővültek a funkciók, úgy vált egyre nagyobbá és bonyolultabbá a Facebook Messeneger alkalmazás, és már a közösségi oldal is belátta, hogy túllőttek a célon.

Éppen ezért beindult egy egyszerűsítési folyamat, amelynek egy új lépése az lesz, hogy teljesen kiveszik belőle a játékos szekciót.

A Messenger játékokat tartalmazó része Instant Games néven fut, itt számtalan fejlesztő alkotásaival lehet elütni az időt, és lehetőségünk van az ismerőseinkkel is összemérni az ügyességünket. Mivel azonban az alkalmazás alapvetően üzenetküldésre való, a Facebook úgy döntött, hogy áthelyezi az egész funkciót máshová.

A játékok átkerülnek a normál Facebook appba, azon belül is egy új, Facebook Gaming fülre. A változás több lépésben fog lezajlani nyár végétől kezdve. Az átállás folyamatos lesz, ám már a köztes időszakban is maguk a játékok a Facebook alkalmazáson belül futnak majd, ide fog átirányítani a Messenger.

Úgy néz ki tehát, hogy a Facebook csevegője egy fokkal könnyebb és egyszerűbb lesz, ám cserébe a fő alkalmazás tovább bővül. A Facebook Gaming szekción belül ugyanis nem csak játszani lehet majd, hanem gameplay videók is lesznek, és különféle játékos csoportokba fogunk tudni belépni, illetve azokat követni.

Sőt, a közösségi oldal egy különálló Facebook Gaming alkalmazással is készül, amelynek már zajlik a bétatesztje Androidon.

Forrás: Facebookvia

Hasonló hírek

Vízen lebegő napelem-farm

info

Nincs veszélyben a számlája? A bűnözők nem így gondolják

Edit

Elküldték a búsba a Cyanogen-felhasználókat

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------