Image default
Belföldi hírek

Egyre több jobbikos elégedetlen a párt irányításával

forrás: M1 Híradó

Korábban a Magyar Gárda egyik volt vezetője kérte vissza Vona Gábortól a mellényt, mert szerinte a Jobbik elnöke méltatlanná vált annak viselésére. A Jobbik táborában egyre többen elégedetlenek a párt irányváltásával. Legutóbb amiatt volt elégedetlenség, mert Vona Gábor azt mondta az egyik kereskedelmi televízióban, hogy nem tiltaná be Magyarországon a mecsetek építését.

 Egyre több jobbikos elégedetlen a párt irányításával

Megszüntette volna a kereskedelmi tévéket, így az RTL klubot is, a székházát pedig porig rombolta volna Vona Gábor még pár évvel ezelőtt. Hétfőn azonban Baló György vendégeként bement az RTL klub székházába. A pártelnök az RTL klubon arról beszélt: nem tiltaná be a mecsetek építését Magyarországon és még az üldözött keresztényeknek sem biztosítana menedéket. Az M1 Híradó ma azt kérdezte tőle, mit szól ahhoz, hogy emiatt újabb elégedetlenek vannak a Jobbik táborában. A pártelnök azonban válasz helyett visszakérdezett:

„Van olyan politikus Magyarországon, valamelyik pártelnök, aki tiltaná a mecsetek építését?”

Még novemberben Toroczkai László Jobbik alelnök és Ásotthalom polgármestere maga közölte egy Facebook posztban, hogy olyan rendeletet hozott a településen, amely szerint tilos mecsetet építeni. Ez a bejegyzést azóta törölték a közösségi oldalról és a rendeletet is hatályon kívül helyezték.

A Jobbik táborában egyre többen elégedetlenek a párt irányváltásával. Legutóbb szombaton tüntettek Vona Gábor politikája ellen a Jobbik szimpatizánsai Debrecenben.

A Magyar Gárda egyik volt vezetője pedig azt üzente Vona Gábornak, hogy visszakérik azt a mellényt, amiben 2010-ben letette országgyűlési képviselői esküjét. Szerintük ugyanis a Jobbik elnöke méltatlanná vált annak viselésére. A Ripost arról írt: jövő szombaton a Jobbik székháza elé vonulnak majd gárdisták, mert elegük lett a pártelnökből. Szó szerint le akarják tépni róla a gárdistamellényt.

Vona Gábor azonban nem adná vissza a gárda mellényét, hiába kérnék tőle. Erről beszélt egy kérdésre válaszolva szerdán a pártelnök. Sőt azt is mondta, hogy eddig nem is kérték tőle. A párt honlapján inkább az a felhívás jelent meg, hogy senki nem higgye el azokat a nyilatkozatokat, melyet egyesek gárdista néven tesznek – tette hozzá.

Vona Gábor beszélt az elégedetlenkedőkről is. Azt mondta: minden évben előkerülnek olyan korábban kizárt jobbikosok, akik megpróbálnak neki ártani.

 

Hasonló hírek

Tragédia! A migráns-ügy nem tűr halasztást! Erős fellépésre van szükség!

Géza

Orosz gépeket fogtak a magyar Gripenek

Edit

Ismét gyűjtő-elosztó repülőtér lehet Ferihegy

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------