Hirmagazin.eu
Főoldal » Egyre több jobbikos elégedetlen a párt irányításával
Belföldi hírek

Egyre több jobbikos elégedetlen a párt irányításával

forrás: M1 Híradó

Korábban a Magyar Gárda egyik volt vezetője kérte vissza Vona Gábortól a mellényt, mert szerinte a Jobbik elnöke méltatlanná vált annak viselésére. A Jobbik táborában egyre többen elégedetlenek a párt irányváltásával. Legutóbb amiatt volt elégedetlenség, mert Vona Gábor azt mondta az egyik kereskedelmi televízióban, hogy nem tiltaná be Magyarországon a mecsetek építését.

 Egyre több jobbikos elégedetlen a párt irányításával

Megszüntette volna a kereskedelmi tévéket, így az RTL klubot is, a székházát pedig porig rombolta volna Vona Gábor még pár évvel ezelőtt. Hétfőn azonban Baló György vendégeként bement az RTL klub székházába. A pártelnök az RTL klubon arról beszélt: nem tiltaná be a mecsetek építését Magyarországon és még az üldözött keresztényeknek sem biztosítana menedéket. Az M1 Híradó ma azt kérdezte tőle, mit szól ahhoz, hogy emiatt újabb elégedetlenek vannak a Jobbik táborában. A pártelnök azonban válasz helyett visszakérdezett:

„Van olyan politikus Magyarországon, valamelyik pártelnök, aki tiltaná a mecsetek építését?”

Még novemberben Toroczkai László Jobbik alelnök és Ásotthalom polgármestere maga közölte egy Facebook posztban, hogy olyan rendeletet hozott a településen, amely szerint tilos mecsetet építeni. Ez a bejegyzést azóta törölték a közösségi oldalról és a rendeletet is hatályon kívül helyezték.

A Jobbik táborában egyre többen elégedetlenek a párt irányváltásával. Legutóbb szombaton tüntettek Vona Gábor politikája ellen a Jobbik szimpatizánsai Debrecenben.

A Magyar Gárda egyik volt vezetője pedig azt üzente Vona Gábornak, hogy visszakérik azt a mellényt, amiben 2010-ben letette országgyűlési képviselői esküjét. Szerintük ugyanis a Jobbik elnöke méltatlanná vált annak viselésére. A Ripost arról írt: jövő szombaton a Jobbik székháza elé vonulnak majd gárdisták, mert elegük lett a pártelnökből. Szó szerint le akarják tépni róla a gárdistamellényt.

Vona Gábor azonban nem adná vissza a gárda mellényét, hiába kérnék tőle. Erről beszélt egy kérdésre válaszolva szerdán a pártelnök. Sőt azt is mondta, hogy eddig nem is kérték tőle. A párt honlapján inkább az a felhívás jelent meg, hogy senki nem higgye el azokat a nyilatkozatokat, melyet egyesek gárdista néven tesznek – tette hozzá.

Vona Gábor beszélt az elégedetlenkedőkről is. Azt mondta: minden évben előkerülnek olyan korábban kizárt jobbikosok, akik megpróbálnak neki ártani.

 

Hasonló hírek

Bemutatták, milyen lehet az új budapesti híd

Géza

Brókerbotrány – Quaestor: június 5-ig nyújthatják be kárigényüket a kötvényesek

info

EURÓPA TRANZITZÓNÁJA

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------