Főoldal > Hírek > Főhírek > Belföldi hírek > Egyre nő a hangos tömeg a Keletinél

Egyre nő a hangos tömeg a Keletinél

Hirdetés

hirmagazin_2015-09-02_120217
Mostanra megtelt migránsokkal a pályaudvarral szomszédos Bethlen Gábor utca is. Az M1 Híradó tudósítójának beszámolja szerint különjáratok is hozzák a bevándorlókat. A bevándorlók nem sokkal 7 óra után kezdtek ismét demonstrálni, Kőbánya-Kispesten rendőri intézkedésre is szükség volt.

Már nemcsak a pályaudvar előtti tér, hanem a szomszédos Bethlen Gábor utca is megtelt migránsokkal – jelentette az MTI tudósítója a helyszínről. A téren továbbra is tüntetnek a bevándorlók, a távirati iroda tudósítója azt tapasztalta, hogy több mint százan továbbra is “Germany, Germany” és “lets go Germanyt” skandálva követelik, hogy engedjék őket felszállni a Németországba tartó vonatokra.

Az M1 Híradó tudósítójának legfrissebb beszámolója szerint nemrégiben két kék busz érkezett „különjárat” felirattal, Nyugati pu. kijelzőkkel, a szervezetten érkező csoport molinóin pedig Afganisztán felirat szerepel. Azóta jóval nagyobb a tömeg, a rendőrök pedig lejjebb léptek a bejárattól, hogy kijjebb szorítsák a tüntetőket – számolt be a tudósító.

Migránsok nem mehetnek be, a vonatok menetrend szerint közlekednek

A környéken leginkább a gyrososok előtt nagy a sor, de nagy a tömeg a Bethlen Gábor utcai mobiltelefon-szaküzletnél, ahol feltöltőkártyákat vásárolnak a migránsok. Sok tévés stáb is tudósít a helyszínről, az élő közvetítésekhez használatos generátorok köré is tömeg gyűlt, ezek segítségével töltik fel mobiltelefonjaikat a menedékkérők.

A hatósági zárás közben megszűnt a Keleti pályaudvarnál, az érintett trolibuszok ismét az eredeti útvonalon közlekednek, az autóbuszok pedig az eredeti végállomásukon állnak meg – közölte a Budapesti Közlekedési központ a Facebook-oldalán szerdán.

Forrás: hirado Google, illusztráció;
Korrektúra: www.hirmagazin.eu

 

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: