Hirmagazin.eu
Főoldal » Egyre gyakrabban éri támadás a pénzügyőröket
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Egyre gyakrabban éri támadás a pénzügyőröket

2015 02 25 080441

Az utóbbi időben a korábbinál gyakrabban éri atrocitás a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársait.

A NAV szerint évente 15-20 alkalommal fordul elő, hogy munkatársaikat olyan súlyos inzultus éri, amely miatt feljelentést tesznek a rendőrségen, viszont a hétfői esethez hasonlóra nem volt példa.

A hatóság közölte azt is, hogy a biztonsági előírások felülvizsgálata megkezdődött a szervezetnél, hogy a jövőben ne ismétlődhessen meg a tragédia.

“A történtek után országszerte, a NAV valamennyi szervezeti egységénél haladéktalanul felmérik a kockázatokat, és ahol bármilyen veszélyre lehet számítani, a dolgozók védelméről gondoskodnak. Kockázatos ügyekben, illetve területeken az ellenőrzést a revizorok, illetve a pénzügyőrök együtt végzik”.

A további hosszú távra szóló intézkedések előkészítése biztonsági szakemberek bevonásával elkezdődött, a munkát a Nemzetgazdasági Minisztérium is támogatja. A szervezetnél létezik egy úgynevezett intézkedéstaktikai képzés, amely a hasonló esetek elkerülését célozza, ezen már csaknem kétezer pénzügyőr, illetve pénzügyi nyomozó vett részt.

A NAV munkatársai naponta átlagosan mintegy 90 ezer ügyféllel lépnek közvetlen kapcsolatba. A szervezet 23 ezer dolgozójának mintegy 70 százaléka személyesen találkozik adózókkal, állampolgárokkal.

Forrás: metropol; Képek: Google;

Hasonló hírek

Most derült ki: Megölte szüleit, majd felgyújtotta házukat a magyar nő – VIDEÓ

Mazsi

Eltűnés miatt keresi a rendőrség Sztojka Mercedeszt! Oszd meg, segítsük ezzel is a keresést!

Géza

Autóbalesetet szenvedett a magyar énekes: Kamionba rohant a kocsija!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------