Image default
Bulvár

Egyre csak fogy az énekes, már alig van miből leadnia

2015 03 20 064447
Forrás: dailymail.co.uk | 2015. 03. 20. 05:03:00

Szinte a szemünk előtt fogy el az énekes. Döbbenetes fogyásával sokkolja a világot.
Mindenkit ledöbbentett, milyen jó formába hozta magát a Grammy-díjas Sam Smith a díjátadó szezonra. Most azt is elmondta, mi volt nagy fogyásának titka. Sam azt nyilatkozta, hogy több mint hat kilogrammtól szabadult meg alig két hét alatt, amit az új táplálkozási tanácsadó könyvének köszönhet, amely teljesen megváltoztatta az élelmiszerekkel való kapcsolatát.

2015 03 20 0647362015 03 20 064719

Sam Smith jó formában van. Fotó: Instagram

A 22 éves Smith sosem titkolta, hogy már gyerekkora óta harcol a kilóival, azonban most úgy néz ki, áttörést ért el a küzdelmében. Sam életét az az Amelia Freer változtatta meg, aki az Étkezz. Táplálkozz. Tündökölj “hitetlenül” – című sikerkönyvet írta.
Az angol sztár azonban a vörös szőnyeges események után sem hagyta abba a fogyókúrát, most is sok időt tölt a konditeremben. A közösségi oldalán megosztott fotó alapján, szembetűnő a változás.

Sams Smith kisfiúként. Fotó: Instagram

Amelia könyve 10 fontos lépést emel ki, amivel elérhető a tartós fogyás. Aki követi a könyv lépéseit, fiatalabbnak, egészségesebbnek fogja magát érezni, ledönti a rossz étkezési szokásokat és egy teljesen új életmódtervet állít össze.

Hát, a képek magukért beszélnek, lehet hogy ez lesz a sztárok zsírpárnák elleni legújabb csodafegyvere…

Hasonló hírek

Krisztián, Jimmy első feleségével titokban látogatott el az apjához

info

Visszavonul Cooky?

Mazsi

Borsos fizetésemelés nélkül nem vállalják a következő részt

info