Image default
Horoszkóp

Egymondatos horoszkóp: Május 16.

A szokásosnál könnyebben kifejezed érzéseidet

A Bika jegyében lévő Merkúr és a Halak-Neptunusz barátságos rezgéseinek köszönhetően ma érdemes hallgatni a megérzéseidre, könnyen felismered ugyanis, mi játszódik le a színfalak mögött.

Megeshet, hogy végre megtalálsz valamit, amit már régóta kerestél, vagy találkozol valakivel, aki segít abban, hogy bizonyos dolgokban tisztábban láss.

Mivel felismered mások szükségleteit és titkos vágyait, üzletemberként, művészként vagy íróként pontosan tudod, mivel lehet elcsábítani vevőidet vagy közönségedet.

A szokásosnál könnyebben kifejezed érzéseidet, gondolataidat, de legszívesebben álmodozással, tévénézéssel vagy a fantáziádat igénybevevő tevékenységekkel töltenéd ezt az időszakot, semmint racionális gondolkodással.

Kos (03. 21-04. 20.)  Mivel mindent előnyös színben tudsz feltűntetni, tudod, mivel lehet elcsábítani a vevőt, és ha elvesztettél valamit, megérzéseidre hallgatva megtalálhatod.

Bika (04. 21-05. 20.) Párválasztásnál, pénzügyi ajánlatoknál ma bízhatsz a megérzéseidben, és ha részt veszel egy jótékonysági tevékenységben, eközben könnyen rátalálhatsz az igazira.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Nem kell megalkudnod, hogy munkahelyi főnöködnek jó véleménye legyen rólad, de egy kis hízelgéssel még egy zavaros helyzetben is könnyen lenyűgözheted.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha külföldön nyaralsz, vagy barátaid társaságában töltöd el a napot, és azt tapasztalod, hogy valaki rendszeresen kisegít, nyitottabbá és hálásabbá válsz iránta.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha új állásról vagy üzletről tárgyalsz, muszáj a megérzéseidre hallgatnod és józannak látszanod, olyannak, akivel nem lehet minden maszlagot megetetni.

Szűz (08. 24-09. 23.) Mivel nem kedveled az elvarratlan szálakat, ha a munkád külföldre szólít, feltétlenül hívd fel a párodat és beszéljétek meg, legközelebb mikor találkoztok.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha azt akarod, hogy kollégáid és ügyfeleid együttműködjenek veled és megvegyék termékeidet, legyél figyelmes velük – ez a legjobban működő sikerrecept.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Egyik barátod remek üzleti tippeket adhat, de a mai napon mégis a kevesedtől kapod a legértékesebb ajándékot, ami nem üres ígérgetés: szerelme bizonyítékát.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Onnan tudod, hogy egyik kollégád többet jelent számodra, mint mások, hogy csak szeretetet kívánsz meg családot – biztonságra, nyugalomra vágysz.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha egyik munkatársad csupa szeretetre méltó dolgot mond, fejezd ki a háládat, ha viszont kreatívabbá akarsz válni, vedd fel a kapcsolatot alkotó fantáziáddal.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Otthoni problémáid rendezése kerül előtérbe, és valószínű, hogy egy nagyobb kiadással járó beruházás végleg megoldja lakáshelyzeteddel kapcsolatos gondjaidat.

Halak (02. 20-03. 20.) Ma házassági ajánlatot kaphatsz, intuíciód és fantáziád pedig legteljesebben a művészetekben, zenében, a reklámszakmában és az írásban nyilvánul meg.

glamour

Hasonló hírek

Napi horoszkóp – 2017. 07. 30.

Mazsi

Napi horoszkóp – 2017. április 2., vasárnap

Edit

Napi horoszkóp – 2015. december 3., csütörtök

Edit