Hirmagazin.eu
Főoldal » Egymást osztja a Sztárban Sztár két zsűritagja
Bulvár

Egymást osztja a Sztárban Sztár két zsűritagja

Váratlan megnyilvánulásaiktól szinte megfagyott a stúdióban a levegő.

Nem csak az átváltozások miatt izgalmas az idei Sztárban Sztár, de a váratlan beszólások is kellőképpen felkorbácsolják a kedélyeket. A műsor kezdete előtt sokan attól tartottak, hogy az éles nyelvű Liptai Claudia után nehéz lesz Köllő Babett dolga, ám nagyon úgy fest, hogy ebben bőven hozza az elődje szintjét.

A színésznő nincs megszeppenve új szerepétől, gondolkodás nélkül, váratlanul dobja le a verbális bombákat.

Már az első adásban elkezdte a csipkelődést, amikor az egyik értékelés végén, Bereczki Zoltánnak azt mondta: a férfinak maszkírozott Pálmai Anna nagyon emlékezteti a színész volt feleségére, Szinetár Dórára. Bereczki szóhoz sem jutott a csodálkozástól, a stúdióban ülő nézők pedig, lélegzet-visszafojtva figyelték a színész reakcióját, azonban nem történt semmi.

Egészen múlt vasárnapig, amikor Bereczki erősen odaszúrt Babettnek. Egyenesen a nőiességét vette célba, miközben összegezte az est produkcióit.

 

Fotó: Sulyok László

„Nagyon örülök, hogy megleptetek, többen is nagyot léptetek előre. Annak is nagyon örülök, hogy a Babett rájött, tud nőies lenni és érvényesülni úgy is, hogy ha nincs kint minden hús” – utalt, az előző adásban közszemlére tett csupasz keblekre. Babettnek azonban, szeme sem rebbent, ám később a ripostnak elárulta, Zoli megjegyzéstől függetlenül, valóban azt szeretné, ha a közönség a mondanivalójára is odafigyelne.

„Nyilván engem nem zavart a merészebb szerelésem sem, de szeretném, ha a közönség jobban odafigyelne a mondanivalómra is. Ezért voltam most zártabb ruhában és igyekeztem egy kicsivel többet szakmázni az adás alatt. Azt, mondjuk, nem hinném, hogy elsősorban én vagyok az az ember, akinek technikailag tanácsot kéne adnia a Sztárban Sztár versenyzőinek, de azért azt is hozzátenném, 16 éves korom óta játszom kőszínházban, balettsáncosként diplomáztam és 18 éve énekelek” – magyarázta a színésznő, aki abszolút humorral kezeli a zsűri szurkálódását is: „Szeretjük egymást, és természetesen nem vesszük fel ezeket a beszólásokat. Ennek a műfajnak az egyik kulcseleme a humor, ráadásul én még a hétköznapokban is önironiával kezelem az engem érintő témákat. A szakmaiság is elengedhetetlen, de ettől függetlenül szeretem az extrém stílusú darabokat, és nem kívánom garbóban tölteni a következő nyolc hetet” – tette hozzá nevetve.

ripost, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Betörő aludt Rihanna otthonában

Géza

Szexi combot villantott a vonzó filmszínésznő

Edit

Saját magát is sikerült alulmúlnia: felül semmiben vett pizzát a popénekesnő

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------