Hirmagazin.eu
Főoldal » Egymással szűrik össze a levet az Operettszínház sztárjai!
Bulvár

Egymással szűrik össze a levet az Operettszínház sztárjai!

Né­hány napja Po­lyák Lilla új ro­mán­cá­tól volt han­gos a sajtó, mi­u­tán a szí­nésznő be­le­sze­re­tett az Ope­rett­szín­ház fi­a­tal szív­tip­ró­jába, Gö­möri And­rás Má­téba. Nem ő azon­ban az egyet­len, aki kol­lé­gá­já­val me­le­ge­dett össze!

Pénteken robbant bombaként a hír, hogy a válófélben lévő Polyák Lilla beleszeretett 16 évvel fiatalabb kollégájába, Gömöri András Mátéba. Az Operettszínház két sztárja a Marie Antoinette próbái alatt melegedett össze egymással, ám nem ők a teátrum egyetlen művészei, akiknek románcáról suttogtak a folyosón.

Egymással szűrik össze a levet az Operettszínház sztárjai!

(Fotó: Facebook)

A friss szerelmes Polyák Lilla évtizedekig tartó házasságát is a színháznak köszönhette. Gyermekei apja, Homonnay Zsolt is az Operett művésze, a sors pikantériája, hogy a férfi a társulat egyik csinos táncosnőjével vigasztalódik, miután házasságuk zátonyra futott.

Lássuk, kik azok a sztárok, akikre szintén a Nagymező utcai színházban talált rá a szerelem!

Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra

A két színész sokáig élt tündérmesének tűnő házasságban, az évek alatt számos sikerdarabban játszottak szerelmespárt. Rajongótáborukat épp ezért nagyon megrázta, amikor bejelentették, elválnak útjaik. Bár Dórára azóta újra rátalált a boldogság Makranczi Zalán oldalán, Zoli azóta sem állapodott meg, sőt! A pletykák szerint csak úgy falja a nőket.

Egymással szűrik össze a levet az Operettszínház sztárjai! 1

(Fotó: Facebook)

Németh Kristóf és Adler Judit

A Játékszín igazgatója épp a Fame című musical bemutatójára készült, amikor megakadt a szeme a tánckar egyik csinos tagján. Ő volt Adler Judit, az Operett egyik művésze, aki azonnal levette a lábáról a népszerű színészt.

Szerelmük azóta is lángol, Juditot pedig Kristóf fia, Lóci is azonnal megkedvelte.

Egymással szűrik össze a levet az Operettszínház sztárjai! 2


Janza Kata és Szerényi László

A kétgyermekes anyuka papíron még férjes asszony volt, amikor belehabarodott 9 évvel fiatalabb kollégájába. Négy évig éltek viharos kapcsolatban, tavaly nyáron azonban úgy döntöttek, hogy külön folytatják. Egy bennfentes szerint szerelmüknek a nagy szenvedély miatt lett vége, ráadásul Laci gyakran belevetette magát az éjszakába, amit Kata nehezen viselt.

A színésznő később beismerte, hogy képtelen elengedni egykori párját. Úgy érzi, hogy egy láthatatlan kapocs örökre összetartja majd őket.

Egymással szűrik össze a levet az Operettszínház sztárjai! 3

(Fotó: Facebook)

Kerényi Miklós Máté

Az Operett ifjú titánja jelenleg Dancs Annamarival alkot egy párt, ám korábban több színésznővel is kalandba bonyolódott.

Egymással szűrik össze a levet az Operettszínház sztárjai! 4

(Fotó: Facebook)

A Ghost című musical próbái alatt például Muri Enikővel szűrte össze a levet, de nem ő volt az egyetlen a társulat nőtagjai közül, akinek elcsavarta a fejét.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Ki hitte volna: Papnak készült a sármos magyar színész

Mazsi

Otthagyta az ügyvédje a nemi erőszakkal vádolt színészt

Edit

Lady Gaga elmondja az igazságot a szórakoztató iparról … +VIDEÓK!

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------