Hirmagazin.eu
Főoldal » Egyetlen Facebook poszt tönkretette az egész család életét!
Életmód hírek

Egyetlen Facebook poszt tönkretette az egész család életét!

Mit teszel, ha életed legboldogabb napjából igazi rémálom válik, egyik pillanatról a másikra?

Egyetlen Facebook poszt tönkretette az egész család életét!

A CSALÁD A KIFOSZTOTT LAKÁSBAN

Mark Higgins és felesége Becky Szenk átélték ezt a pillanatot. A fiatal pár sok évnyi kemény munka után végre összespórolt annyi pénzt, hogy saját vállalkozásba kezdjenek. Egy pubot akartak nyitni. Nemrég született meg első gyermekük is, így minden okuk megvolt a felhőtlen boldogságra.

Amikor Mark és Becky úgy döntöttek, hogy beköltöznek végre a pub fölötti lakásukba, összecsomagolták minden holmijukat, és úgy döntöttek, keresnek egy profi költöztetőt, aki gyorsan megoldja a szállítást.

A Facebook-on osztották meg a hirdetést, melyben arra kérték ismerőseiket, ajánljanak nekik jó és megbízható céget. Egy Lee Green nevű férfi jelentkezett a hirdetésre. A pár a Facebook-on ellenőrizte Green cégét, és úgy találták, hogy bár kissé szegényes az oldala, de megbízhatónak ítélték meg az alapján, amit láttak.

Elérkezett a költözés napja. A szállítók valóban secperc alatt összekapták és teherautóra rakták Mark és felesége minden holmiját. Majd elrobogtak.

Mark és Becky is elindult a pub felé. Aztán amikor odaértek, látták, hogy a teherautó nincs sehol. Egy ideig nem aggódtak, ám amikor órák múlva sem érkeztek meg a költöztetők, kétségbeesetten próbálták elérni őket. Kiderül: Lee Green és állítólagos cége egyáltalán nem létezik. Sehol sem volt bejegyezve vállalkozásuk, elérni pedig sehogy nem lehetett őket.

A pár ekkor értette meg: szörnyű átverés áldozatai lettek, és mindenük, egész életük munkája odaveszett. Mark és Becky azért tette közzé történetét, hogy mások okuljanak belőle: nagyon kell vigyázni a csalókkal, és minden hirdetést alaposan kell ellenőrizni, mert sosem tudhatjuk, hogy igazi emberek állnak-e mögöttük, vagy csak át akarnak verni minket.
Forrás: Netbulvár

Hasonló hírek

Névnapok január 20.

info

Koltay Anna is Junior Prima díjat kapott sajtó kategóriában

Géza

A szomjas sofőr ugyanolyan veszélyes, mint az ittas!

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------