Image default
Külföld

Egyetemisták bulijában történt a kaliforniai mészárlás, mindent beborított a vér – Drámai fotók és részletek a helyszínről

Tizenhárom halálos áldozata van a kaliforniai Thousand Oaks városában történt lövöldözésnek, amelyben egy fegyveres férfi egy szórakozóhelyen tüzet nyitott egy diákrendezvény résztvevőire – közölte Geoff Dean, Ventura megye seriffje csütörtökön. A legfrissebb értesülések szerint a halottak között van a támadó és a seriff egyik helyettese is.

A Los Angelestől mintegy 60 kilométerre nyugatra fekvő Thousand Oaks egy 130 ezer lakosú város, ahol egyetemisták tartottak táncestet, amikor a vérengzés lezajlott a helyi bárban.

Egyetemisták bulijában történt a kaliforniai mészárlás, mindent beborított a vér – Drámai fotók és részletek a helyszínről 1
Fotó: MTI/EPA/Mike Nelson
Egyetemisták bulijában történt a kaliforniai mészárlás, mindent beborított a vér – Drámai fotók és részletek a helyszínről 2
A város seriffhelyettese is az áldozatok között lehet / Fotó: MTI/EPA/Mike Nelson
Egyetemisták bulijában történt a kaliforniai mészárlás, mindent beborított a vér – Drámai fotók és részletek a helyszínről 3
Matt Wennerstorm ruháján vér – mutatja a sajtónak / Fotó: MTI EPA/Matt Wennerstorm

Garo Kuredjian sheriff egy korábbi sajtótájékoztatón hat sebesültről beszélt, de nem tudta megmondani, mennyire súlyos az állapotuk.

A helyi seriff azt mondta, szörnyű látvány fogadta őket a bárban, mindent beborított az áldozatok és a sérültek vére.

A Ventura County Star című helyi napilap úgy tudja, legalább 30 lövés dördült el kevéssel éjfél előtt a Borderline Bar & Grill nevű szórakozóhelyen.

A rendőrség egyelőre egy elkövetőről tud, és felszólította a helyieket, hogy kerüljék el a szórakozóhely közelét. A környékbeli utakat lezárták.

Szemtanúk szerint a támadó fejbe lőtte a bejáratnál álló biztonsági őrt, majd félautomata fegyverével válogatás nélkül lövöldözni kezdett.

A szórakozóhelyen egyetemistáknak szervezett táncest zajlott. Az elkövető füstgránátot dobott a táncparkettre. Többen az ablakokat kitörve próbáltak elmenekülni a támadó elől.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: MTI EPA/Matt Wennerstorm

Hasonló hírek

Bréking – életveszélyes orr spray miatt adtak ki figyelmeztetést

Mazsi

Matteo Salvini: ezek a migránsok megtámadták a határőröket! (A cikk videót tartalnaz) Oszd meg!

Géza

Sebastian Kurz betilthatja Soros György szervezetét Ausztiában

Géza