Hirmagazin.eu
Főoldal » Egy tanárnő kettős élete! Nappal tanít este prosti
Életmód hírek

Egy tanárnő kettős élete! Nappal tanít este prosti

A Bel­gi­um­ban élő ta­nár­nőt nem a pros­ti­tú­ci­ó­val meg­ke­res­hető pénz mo­ti­válja abban, hogy férfi­a­kat ké­nyez­tes­sen. Egy­sze­rűen csak fel akarta dobni unal­mas éle­tét.

Medeline első ránézésre egy egyszerű fiatal nő. Hétköznap tanít, de ha eljön a péntek és leteszi a „lantot”, szexi ruhába bújik és vagy egyik, vagy másik kitartójához siet. Azt mondja, csak az életét szerette volna érdekesebbé tenni. Sikerült neki!

Egy tanárnő kettős élte! Nappal tanít este prosti
Medelnie arcát nem vállalja (Fotó: Metro)

“Az emberek véleménye megoszlik rólunk. Van, aki szerint csak esti programokra kísérjük az urakat, és ezért kapunk pénzt, ajándékokat.

Míg mások biztosak benne, hogy 10 órán át ki sem szállunk az ágyból. Az igazság a kettő között van

– kezdte vallomását Medeline a brit Metronak.

Az igazi nevét nem vállaló nő azt mondja, két férfi van az életében, akiket csak „apucinak” hív, és akik olyan életet biztosítanak számára a hétvégeken, amiről korábban csak álmodozhatott.

Nemrég például részt vehetett egy aukción, melyen Pablo Picasso képeire lehetett licitálni, míg máskor yachtos bulikra jár, vagy éppen világot lát. Thomas hét évvel idősebb nála és nagyon vicces, míg James már idősebb és megfontoltabb. Utóbbi rendre elröpíti őt a világ legjobb helyeire.

“Amikor először meséltem neki arról, hogy mennyire szeretnék utazni, mert még szinte semmit nem láttam a világból, azonnal megszervezett egy New York-i utat – mesélte Madeline, akinek mindkét férfival „működik a kémia”.

Egyáltalán nem zavarja, hogy míg a kortársai férjhez mennek és gyereket szülnek, addig ő férfiakat szórakoztat. Hiszen titkos életéről senki sem tud. A helyi szupermarketben ő csak a csinos, általános iskolai tanárnő.

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Párizsban drága a csikkdobálás

info

Egy szegény férfi megkérte egy gazdag lány kezét, ami ezután történt mindenkinek tanulságos lehet

Mazsi

Schobert Norbi szerint az emberek azért híznak el, mert filléres szemetet esznek!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------