Külföld

Egy prostié volt a VV Fanniénak hitt holttest

Lövöldözés a szeretetotthonban, négy halott

Azonosították a Fertő-tóban két hete talált holttestet. Kiderült, hogy egy örömlány volt, akit feltételezett gyilkosa szexjáték közben ölt meg.

Mint ismeretes, áprilisban egy női torzót találtak a Fertő-tóban, majd sorban kerültek elő egyéb testrészek is. A hatóságok elsőként arra gyanakodtak, hogy a több mint öt hónapja eltűnt VV Fanni holtteste került elő,de hamar kiderült, hogy nem ő az.

Egy prostié volt a VV Fanniénak hitt holttest

Ekkor merült föl, hogy a darnózseli hentes feleségének, N. Juditnak a maradványait is keresik. Mára azonban biztos, hogy egy szlovák vagy cseh prostituált maradványait találták meg. A hatóságoknak már gyanúsítottjuk is van, egy osztrák férfit őrizetbe vettek.

Egy prostié volt a VV Fanniénak hitt holttest 1
Illusztráció
Fotó: Police.hu

A helyi lapok azt is tudni vélik, hogy a bécsi illetőségű gyanúsított drogdílerként tevékenykedett, és a pályaudvaron szedte fel a fiatal nőt, több alkalommal is. Arról is szólnak pletykák, hogy szerelmes lett későbbi áldozatába.– írja a Bors.

Egyes helyi értesülések szerint az elkövető beismerő vallomást tett, melyben részletesen beszámolt borzalmas tettéről.A férfi egyébként egy korábbi gyilkosságot is elkövethetett, amikor is egy férfi volt az áldozata.

Forrás: Ripost

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

Facebookon adta el saját kisbabáját, ne tudd meg, mit vett belőle

Mazsi

Tűzvész Kaliforniában

info

Botrány a briteknél: nem szabadulnak meg a migránsoktól

Mazsi