Hirmagazin.eu
Főoldal » Egy orvos megdöbbentő állításai – A rák nem betegség, hanem a gyógyszeripar találmánya!
Egészség - betegség

Egy orvos megdöbbentő állításai – A rák nem betegség, hanem a gyógyszeripar találmánya!

Egy orvos, aki már nem praktizál, mert lelkileg belebetegedett abba, amit az egészségügyben, azon belül is amit a gyógyszeripari szinteken látott, kitálalt.

Thomas Smith azt állítja, hogy a rák szó valójában nem más, mint egy óriási hazugság. Nincs ilyen szó betegségre. Vagyis máshogy fogalmazva: a rák nem egy betegség.

A tudomány valójában nem ismer ilyen nevű kórságot…

A modern világban egyre inkább terjedni kezdett. Már-már minden szegletébe beférkőzött, és nincs olyan ember, akinek valamilyen szinten ne érintette akár csak családtagjai által is az életét a rák.

A történelem egyik legvitatottabb könyvét, “A világ rák nélkül” című művet talán nem véletlenül nem lehetett nagyon sokáig megjelentetni és kapni a könyvesboltokban. Egyes helyeken és országokban a mai napig nem lehet.

A rákot ugyanis felkarolta a gyógyszeripar, és egy olyan egyfelől pusztító fegyvert, más felől egy aranytojást tojó tyúkot készített belőle, ami alaposan felhizlalta az elmúlt évtizedekben a nagy egészségügyi vállalatokat, cégeket, és létrehozták az egészségügy legnagyobb pénzeket mozgósító és termelő részét, az onkológiát.

A legfontosabb tény, amit tudnod kell a rákbizniszről az az alábbi:

NINCS OLYAN BETEGSÉG, HOGY RÁK! – – állítja Thomas Smith.

A rák ugyanis nem más, mind valaminek a hiánya. Hosszas kutatások igazolták már Thomas Smith előtt is, hogy egyes állatoknál teljesen ismeretlen volt a rák, és voltak olyan törzsek, népcsoportok a történelemben, akik körében szintén nem volt ismert.

Egészen addig, míg át nem tértek a civilizált, modern életmódra, és étrendre.

Állatkert fogságban tartott állatokon is megfigyelték, hogy egyre több daganatos megbetegedés alakult ki közöttük, ami kizárt, hogy véletlen legyen. hamar rájöttek egyes orvosok, hogy a rák nem más, mint a szervezet B17 vitamin hiányában kialakuló kóros állapota.

gyakorlatilag ámokfutás zajlik az egészségügyben. Egy hiányos állapotra kemoterápiával, sugarazással, és különféle barbár műtétekkel “válaszol” az orvostudomány, noha birtokában van annak a ténynek, hogy micsoda is a rák.

De bolond is lenne lelőni a legdrágább aranytojást tojó tyúkját…

Egy orvos megdöbbentő állításai - A rák nem betegség, hanem a gyógyszeripar találmánya!

Tudod, hogy mi az a skorbut? A nagy földrajzi felfedezések korában a „tengeri pestis”-nek nevezett kór tömegesen irtotta a hajók legénységét. Vasco da Gama 1499-es indiai útján legénységének csaknem felét, Magellán több mint felét vesztette el e hiánybetegség miatt.

Csak később derült ki, hogy ez a C-vitamin hiánya miatt fellépő táplálkozási betegség.

Már akkoriban is rengetegen gazdagodtak meg azon, hogy a skorbutot kezelték, mint egyfajta súlyos betegséget, holott ez egy hiányállapot volt. Ugyanezt csinálják ma a legtöbb egykor praktizáló orvos szerint az onkológiában.

A rák tehát egy olyan hiánybetegség, mely a modern, iparosodott civilizációk életvitelének a rákfenéje. A velejárója, ugyanis a modern társadalom B17 vitaminban szegény étrendje megöli az embert.

Egy orvos megdöbbentő állításai - A rák nem betegség, hanem a gyógyszeripar találmánya!

Nem véletlen, hogy a hunzák és az eszkimók – mindkét népcsoport rengeteg b17-et visz be a szervezetébe sajátos étrendje miatt – között mai napig ismeretlen a rák fogalma.

Az egyetlen és legjobb megoldás ezért sokak szerint az étrendben megtalálható B17 megnövelése.

Fontos, hogy olyan dolgokat, növényeket, főleg zöldségeket és gyümölcsöket egyél, amikben rengeteg a B17 vitamin

Egyesek a búzacsíra olajra esküsznek, míg mások meg vannak róla győződve, hogy napi néhány sárgabarackmag megóvhatja őket a ráktól.

Egy orvos megdöbbentő állításai - A rák nem betegség, hanem a gyógyszeripar találmánya!

Megint mások egyszerűen arra esküsznek, hogy nem szabad utófeldolgozott, és iparilag termesztett élelmiszereket fogyasztani.

Bár léteztek kezelések és szerek, melyek során nagy dózisokban hozzájuthatott a szervezet a B17-hez, a gyógyszeripar ezeket a csatornákat szép lassan elzárta, amikor észrevették, hogy az emberek alternatív terápiákban kezdenek részesülni, és felgyógyulnak.

Sokan kérdezik, mi abban a biznisz a rákiparnak, hogy megöli a beteget, ahelyett, hogy a beteg életben maradna, és időnként “visszajárna”?

Kezdetben valóban az volt a cél, hogy megölik a beteget. A haláltól való félelem bárkit megijeszt annyira, hogy mérhetetlen pénzeket fizessen ki az életéért.

Egy orvos megdöbbentő állításai - A rák nem betegség, hanem a gyógyszeripar találmánya!

Az újgenerációs rákkezelések irányvonala ellenben pontosan az, hogy ahelyett, hogy megölnék a beteget, élethosszon át tartó kezeléseben részesüljön, így egész életében fizetheti ezeket a kezeléseket, ha nem akar meghalni.

Mikor élhetünk majd egy rákmentes világban? ha a gyógyszeripar, és az onkológia már hülyére kereste magát rajtunk. Addig ugyanis a kapzsiság és a pénzügyi érdekek gátat szabnak majd minden reménynek.

 

vilagtitkai.com

Hasonló hírek

Visszaépíti a memóriát, 20 százalékkal növeli a zsírégetést, javítja a hallást és a látást

Mazsi

Több lett a szúnyog és a kullancs Magyarországon

info

A candida diéta

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------