Főoldal » Egy mondatáért akasztanak fel egy 18 éves fiút?
Külföld

Egy mondatáért akasztanak fel egy 18 éves fiút?

Állítólag tizenéves korában Molotov-koktélt is hajított a biztonsági erők felé. Vajon melyik muszlim országban történhet meg?

Az emberek emberi jogokat akarnak! – kiáltotta 10 éves korában az alábbi képen látható szaúdi kisfiú Murtaja Qureiris egy biciklis tüntetésen. A CNN szerint később állítólag még Molotov-koktélokat is hajított a biztonsági erők felé.

Amikor letartóztatták, 13 éves volt: most már nagykorú, ezért 5 év börtön után, csak most fogják felakasztani– írta az OE24.at. A vádirat szerint “egy terrorista csoport tagja”.

A CNN róla készült riportja szerint főként az volt a bűne, hogy az iszlám siíta ágához tartozott és

mint ismert, a Szaúd-Arábiában uralkodó szunnita vahhábi irányzat eretnekeknek tekinti a síitákat akiket, ahol lehet, üldöznek. Ezzel állítólag az ellenfél Iránnak akar “üzenni”.

De ez még nem minden. Miután felakasztják, Murtaja testét majd keresztre feszítik, a fejét pedig levágják. Szaúd-Arábiában a “rendszer ellenségeinek” minősített emberekkel így járnak el. Áprilisban egy nap alatt 37 embert akasztottak fel, közülük sokakat előbb megkínoztak. ndta Michelle Bachelet, az ENSZ emberi jogi főbiztosa, aki április végén bírálta Szaúd-Arábiát a kivégzésekért, de ennek abszolút semmilyen hatása nem volt.

Forrás, fotó: Ripost

Hasonló hírek

Nigériai menekültek vették el a portugál nőket – tartózkodási engedélyért

Géza

Levágott gyerekfejjel a kezében üvöltözött egy nő a metróban + VIDEÓ 18+

Edit

3 éves kislányukat felejtették a szülők az autópálya pihenőben

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------