Hirmagazin.eu
Főoldal » Egy megromlott házasság szomorú története: eltűntként keresi a rendőrség az ötéves Bors Lillát.. – videó
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Egy megromlott házasság szomorú története: eltűntként keresi a rendőrség az ötéves Bors Lillát.. – videó

Magyarország – Hogyan fajulhat gyomorforgató háborúvá egy egykor gyönyörű szerelem, egy házasság, amelynek gyerek lett a gyümölcse? Az egykor szép kapcsolatban a férfi és a nő elkeseredett harcot vív a gyermekükért, egy olyan kislány miatt, aki állításuk szerint egyiküknél sincs, ezért a rendőrök eltűntként keresik!

Egy férfi és egy nő összekötötte az életét, ám házasságuk egy idő után megromlott és az időközben megszületett kislányuk felügyeleti jogán vitatkoznak évek óta. A helyzetet bonyolítja, hogy az anya itthon, az apa pedig Ausztriában él.

„Egy szakértői vélemény kimondta, hogy az anya a depressziója miatt nem képes gondoskodni a gyerekről, illetve egy barátjának sms-ben azt írta, hogy úgy szúrhatna ki velem a legjobban, ha a túlvilágra költözne Lillával együtt”

– idézte fel a borzalmas pillanatokat az apa, Bors Gergely lapunknak. „Mivel ekkor 500 kilométerre voltam tőlük, nagyon féltem, hogy történik valami a kislányommal, ezért magammal vittem őt Ausztriába, ahol korábban éltünk.”

Az anya által indított eljárások mind Magyarországon, mind Ausztriában lassan és nehézkesen folytak annak ellenére, hogy a Hágai Egyezmény alapján a kiskorú gyermekek ügyében soron kívül (6 héten belül) ítéletet kell hozni. Ezt már az anya ügyvédje, dr. Volni Emese tudatta a Blikkel. Az anya a két és fél évig tartó eljárás során csak kétszer látta a lányát.

Idén május 28-án a jogerős bírósági ítélet az anyának adta a szülői felügyeleti jogot, ám Lilla nem került hozzá.

„Az apa végül beleegyezett abba, hogy szeptember 19- átadja a gyereket az anyának, ám ez nem történt meg és apa ezt követően elérhetetlenné vált az anya számára másnapig” – jegyezte meg dr. Volni Emese.

Hozzátette azt is, hogy Lillának rövid kis élete során el kellett szenvednie, hogy elszakították az anyjától. „Most pedig nem tudjuk, hogy hol lehet és kivel, és eltűnése miatt körözést adtak ki. Kérem, aki tud valamit a képen látható Bors Lilláról, segítsen és jelezze azonnal a legközelebbi rendőrségnek.” – mondta az ügyvéd.

Az apa után az anyának ítélték a kislányt

Az apa viszont azt állítja: „Az elsőfokú bíróság nekem ítélte Lillát, ám a fellebbezés miatt másodfokon – a peranyag ellenére – köteleztek arra, hogy kislányunkat átadjam az anyának, amit meg is tettem. Ha Lilla most nincs nála, akkor én sem tudom, hogy hol lehet.”

Elmondta azt is, hogy Lillával nem volt teljesen egyedül, mert a közelben él a családja, illetve új párja is jól kijön a kislánnyal. Mivel volt felesége egy forint gyerektartást sem fizetett neki, végrehajtási eljárást indított exével szemben.

Dr. Volni Emese, az anya ügyvédje azt közölte, hogy az apa összesen több mint egymillió forintot követel. „A szomorú az” – tette hozzá az ügyvéd, hogy „végrehajtás alá került és lefoglalták az anya beteg édesanyjával közös kis házat, az anya filléreket érő autóját és a fizetését, amelyet az eljárás miatt felvett banki kölcsön terhel. Közben az apának is fizetnie kellene az említettnél nagyobb összeget a másodfokú ítélet szerint.”

blikk

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Most közölték: három holttestet találtak egy budai lakásban

Mazsi

A balesetek megelőzhetőek – videó

Géza

Figyelem: Ez a nyomorult, idős embereket rabolt ki, mert a munka büdös neki! Oszd meg, ezzel is segítsük a hatóságot! Hirmagazin.eu

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!