Főoldal » Egy leendő öngyilkos gyerek ára akár 13 millió forint is lehet….
Külföld

Egy leendő öngyilkos gyerek ára akár 13 millió forint is lehet….

Va­lódi agy­mo­sá­son men­nek ke­resz­tül azok a sze­ren­csét­len musz­lim kisfiúk, aki­ket az ISIS em­be­rei el­ra­bol­nak csa­lád­juk­tól, és a vi­lág­tól el­zár­tan ön­gyil­kos me­rény­lőkké ké­pe­zik ki, majd el­ad­ják őket. Egy le­endő ön­gyil­kos gye­rek ára 13 mil­lió fo­rint.

Egy leendő öngyilkos gyerek ára akár 13 millió forint is lehet....

Kétszáz olyan gyerektábor működik Pakisztánban, amit az Iszlám Állam emberei azért hoztak létre, hogy itt neveljenek könyörtelen öngyilkos merénylőket azokból az ártatlan muszlim gyerekekből, akiket már egészen kiskorukban elrabolnak szüleiktől.

A könyörtelen terroristákká képzett kisfiúkkal később elképesztő összegekért kereskednek, voltak már olyanok is, akikért 30 000 fontot, vagyis 13 millió forintot fizettek.

A sokkoló tényről az egyik londoni mecset vezetője számolt be a Daily Starnak. A neve elhallgatását kérő informátor minderről egy 16 éves, gazdag családból származó, pakisztáni fiútól értesült, akinek hihetetlen módon sikerült megszöknie az egyik szögesdróttal bekerített, gépfegyveresek által őrzött táborból.

– Ezt a fiút a saját otthonából rabolták el, méghozzá trükkös módszerrel. Egy idős hölgy arra kérte őt, hogy segítsen neki betenni valamit egy teherautó csomagterébe, egy férfi azonban ekkor hirtelen az autóba lökte őt, és rázárta az ajtót. Amikor magához tért, négy férfi ült körülötte, az autó pedig egy ismeretlen, messzi helyre száguldott – emlékezett vissza a lapnak a bennfentes ismerős.

A fiúnak végül sikerült megszöknie, ám nem mindegyikük ilyen szerencsés. Azok ugyanis, akik ott maradnak, komplett agymosáson mennek keresztül. Az ISIS emberei mindent megtesznek, hogy elfeledtessék a gyerekekkel családjukat, és a hősnek titulált önkéntes merénylőkről szóló történetekkel tömik tele a fejüket. Amikor pedig már minden korábbi emléküket kiölték belőlük, elindul a kereskedelem. A legjobbakért akár 13 millió forintot is elkérnek.

Forrás: PinkPencil

Hasonló hírek

Egy méterrel emelkedett meg a talaj Nepálban

info

18 hónapra őrizetbe kell venni a migránsokat az EU-elnök szerint!

Mazsi

Tanárokat mészárolt le az Iszlám Állam

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------