Image default
Állatvilág

Egy kutya hűsége! 13 napig várta ugyanazon a helyen a gazdáit, ahol utoljára látta őket

Ha egy hűséges négylábút befogadtunk az életünkben, az egyik legrosszabb dolog lehet, ami csak történhet, ha elveszítjük.

De gondoljunk csak bele a kutya helyzetébe, mikor egyik pillanatban ott van neki a családja, majd hirtelen nagy csattanás történik, és az embereknek, akikért rajongott és hűséges volt, hirtelen nyomuk veszik.

Ezt történt egy rottweiler kutyával, akit Ellának hívnak.

A Tennessee államban működő Love Me Tender állatmenhely vezetője, Kathy Wilkes-Myers egy kutyára lett figyelmes, amely az egyik közeli országút szélén feküdt.

A nő azt gondolta, hogy szívtelen emberek tették ki a már megunt ebet, ami nem az első ilyen eset lett volna, így a nő elvitte az állatmenhelyre, ahol érezte, hogy a rottweiler kutya sokkal barátságosabb, szelídebb a többi kutyánál.

Kathy nyomozni kezdett, és megdöbbentő dolgot sikerült kiderítenie. Azon a helyen, ahol a kutyát megtalálta törött autó üveg, letaposott növényzet, és személyes tárgyak hevertek, ezeken aludt a kutya, 13 napig, mert itt látta utoljára a gazdáit, akik autóbalesetet szenvedtek.

Kathy látva a helyszínt, arra gondolt, hogy biztos senki sem élte túl a borulást. De szerencsére tévedett.

A kutya a balesetkor kiesett, kiugrott, vagy valaki még időben kilökte az összeroncsolódott kocsiból.

A mentősök beszámolói szerint kutyát aznap viszont nem láttak, később térhetett vissza a helyszínre, ahol hűségesen várta az övéit.

Ella egy öt tagú családhoz tartozott, és szerencsére meg is találták őket, akik azt gondolták, hogy a kedvencük biztos valahol már rég elpusztult.

Egyelőre a család anyagi helyzete nem rózsás, mert az orvosi kezelések miatt el kellett adniuk a házukat, így nem tudják Ellát visszafogadni, de Kathy megígérte, hogy míg rendeződik a helyzetük, gondoskodik a kutyusról.

Forrás: tudasfaja.com

Hasonló hírek

Az elárvult kengurubébinek mindene ez a plüssmaci – fotó

Edit

Ez az álmos bébi vidra viszi ma a prímet – cuki videó

Edit

Csont és bőr volt a kutya, mikor megmentették, másfél évvel később ellopta a show-t gazdijai esküvőjén

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------