Hirmagazin.eu
Főoldal » Egy kutya hűsége! 13 napig várta ugyanazon a helyen a gazdáit, ahol utoljára látta őket
Állatvilág

Egy kutya hűsége! 13 napig várta ugyanazon a helyen a gazdáit, ahol utoljára látta őket

Ha egy hűséges négylábút befogadtunk az életünkben, az egyik legrosszabb dolog lehet, ami csak történhet, ha elveszítjük.

De gondoljunk csak bele a kutya helyzetébe, mikor egyik pillanatban ott van neki a családja, majd hirtelen nagy csattanás történik, és az embereknek, akikért rajongott és hűséges volt, hirtelen nyomuk veszik.

Ezt történt egy rottweiler kutyával, akit Ellának hívnak.

A Tennessee államban működő Love Me Tender állatmenhely vezetője, Kathy Wilkes-Myers egy kutyára lett figyelmes, amely az egyik közeli országút szélén feküdt.

A nő azt gondolta, hogy szívtelen emberek tették ki a már megunt ebet, ami nem az első ilyen eset lett volna, így a nő elvitte az állatmenhelyre, ahol érezte, hogy a rottweiler kutya sokkal barátságosabb, szelídebb a többi kutyánál.

Kathy nyomozni kezdett, és megdöbbentő dolgot sikerült kiderítenie. Azon a helyen, ahol a kutyát megtalálta törött autó üveg, letaposott növényzet, és személyes tárgyak hevertek, ezeken aludt a kutya, 13 napig, mert itt látta utoljára a gazdáit, akik autóbalesetet szenvedtek.

Kathy látva a helyszínt, arra gondolt, hogy biztos senki sem élte túl a borulást. De szerencsére tévedett.

A kutya a balesetkor kiesett, kiugrott, vagy valaki még időben kilökte az összeroncsolódott kocsiból.

A mentősök beszámolói szerint kutyát aznap viszont nem láttak, később térhetett vissza a helyszínre, ahol hűségesen várta az övéit.

Ella egy öt tagú családhoz tartozott, és szerencsére meg is találták őket, akik azt gondolták, hogy a kedvencük biztos valahol már rég elpusztult.

Egyelőre a család anyagi helyzete nem rózsás, mert az orvosi kezelések miatt el kellett adniuk a házukat, így nem tudják Ellát visszafogadni, de Kathy megígérte, hogy míg rendeződik a helyzetük, gondoskodik a kutyusról.

Forrás: tudasfaja.com

Hasonló hírek

Egy vak lányt lezavartak a buszról, mert fekete volt a kutyája

Géza

Kongatják a vészharangot: az őshonos emlősök jelentős része kihalhat Angliában

Géza

Sírva röhögtek a rendőrök, mikor kiderült, ki a betörő

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------