Főoldal > Hírek > Szabadidő > Kultúra > Egy korszak véget ér, soha nem térhet vissza a népszerű színésznő
Egy korszak véget ér, soha nem térhet vissza a népszerű színésznő
Budapest, 2014. szeptember 10. Máthé Erzsi színésznő a Hogy volt!? című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 7-es stúdiójában. MTVA Fotó: Zih Zsolt

Egy korszak véget ér, soha nem térhet vissza a népszerű színésznő

Hirdetés

Évek óta csontritkulásban szenved a Kossuth-díjas Máthé Erzsi.

Emiatt ki sem tud mozdulni, állandó szobafogságra van ítélve. Betöltötte a 90. életévét és szellemileg teljesen friss. Ezért bántja, hogy betegsége miatt alig tud vánszorogni is.

Hihetetlenül sikeres karrier van a háta mögött, de már biztos, hogy nem láthatják a színházi rajongók többet a színpadon. De most, talán utoljára a Bartók Rádió Lemezelő című műsorában Madarász Zsolt műsorvezetőhöz elment egy interjúra.

„Nagyon nehezen járok már a korom miatt, de egy kerettel bevánszorogtam – mondta a Bors napilapnak Máthé Erzsi. – Igen, járókerettel járok, nincs mit csodálkozni ezen, elmúltam már kilencven. De az elmém még viszonylag ép. Fiatalkorom óta csontritkulásban szenvedek. Fájdalommal jár ez a betegség, de ami nagyobb baj: helyhez kötött vagyok, már kocsit sem tudok vezetni miatta. Nem szomorkodom ezen, óriási dolog, hogy még vagyok egyáltalán.”

Forrás: Ripost

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: