Hirmagazin.eu
Külföld

Egy hullámzó hidegfront miatt hatalmas hó hullott az Alpokban 2000 méter felett.

Ausztriában és Olaszországban több mint 10-20 centiméteres friss hó hullott, ami a napokban tovább gyarapodhat a csapadékos és hideg időjárás miatt – számolt be a jelenségről a 168 óra.

 

Met.hu arról írt: fölöttünk 0/-3 fok közötti hőmérsékletű levegő helyezkedik majd el azon a magasságon, ahol jelenleg 10-13 fok van. Emellett a csapadék esélye is megvan, ami síkvidéken eső lenne, így a hóesésben bízók többsége csalódik majd, ám a magasabb hegyekben, kiemelten a Kékestetőn, Bánkúton és a Kendig-csúcson (esetleg a Nagy-Hideg-hegyen) esély nyílik szilárd halmazállapotú csapadékra.

 

Mivel a magasban 0 és -5 fok között szórnak a modellek és azok különböző futásai, ez a magas csúcsokon -1/+3 fok körüli értékeket hozhatna, ami kellő intenzitású csapadék mellett hó vagy havas eső lenne.

blikk, 168ora, met

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Drámai helyzet a barlangban, túl van a veszélyen a diák

Mazsi

Elkezdődött! Hatalmas tornádó pusztít Németországban! Isten megbünteti a keresztényeket a migráció miatt! (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg, ezt mindenkinekmeg kell tudnia!

Géza

Ötéves kisfiút lőttek le nővérei szeme láttára Amerikában

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------