Hirmagazin.eu
Életmód hírek

Egy hónapon keresztül mindennap szexelt a házaspár: a nő elmesélte tapasztalatait a kísérlet után 18+

A négygyermekes anya több fontos dologra rájött az egy hónapos kísérlet alatt.

par agyban

Köztudott, hogy a szex az egészségnek és a párkapcsolatoknak egyaránt jót tesz. Segít, hogy megerősödjön a kötődés, az intimitás, és nélkülözhetetlen a boldog, hosszú távú és kiegyensúlyozott viszonyokhoz.

Az elmúlt időszakban több pár is kipróbálta, mi történik, ha a megszokottnál sokkal többször bújnak össze, közülük pedig néhányan az interneten is elmesélték tapasztalataikat. Chaunie Brusie a hasonló beszámolók olvasása után döntött úgy, hogy ő is belevág a kísérletbe férjével. A YourTango oldalán mesélte el, mire jött rá az egy hónap alatt.

Az egy hónapos szexkihívás tapasztalatai

A nő elárulta, mindkettejük számára nagyon élvezetes volt a kihívás, és több érdekes dologra is ráébredt a harminc nap alatt. Bár őt is meglepte, észrevette, hogy nagyon bizonytalan a testét illetően, és jóval kevesebb az önbizalma, mint kellene. Legkisebb gyermekük kilenc hónapos volt ekkor, ő pedig nagyon kényelmetlenül érezte magát a bőrében, akárhányszor csak összebújtak. Próbálta elrejteni a hasát, kövérnek nevezte magát, vagy épp kibúvót keresett az együttlétek alól – bármit megtett, csak ne kelljen meztelenre vetkőznie.

Úgy érzi, a kihívás ráirányította a figyelmét a problémáira, arra, hogy mennyire eltorzult a testképe, és hogy ez milyen hatással is van valójában a szexuális életükre. A kísérletnek hála azonban elkezdhetett tudatosan dolgozni a gondon, valamint önbizalmán. Emellett belevágott az edzésbe, és rájött, mennyire élvezi a rendszeres mozgást, sőt arra is, hogy ennek hatására egészségesebben étkezett, jobban odafigyelt magára, és sokkal több energiája lett. Ráadásul a sporttól, valamint attól, hogy formálódott a teste, egyre szexibbnek érezte magát.

Fontos a hangulat és a spontaneitás

Bevallotta, volt néhány nap, amikor egyáltalán nem volt kedve szerelmeskedni férjével, néha arra gondolt, hogy a legjobb lenne gyorsan túlesni az együttléten. A kihívás során rájött, mennyire fontos az ilyen napokon tudatosan dolgozni azon, hogy hangulatba kerüljenek: a flörtölés, a beszélgetés és az intimitás kialakítása nélkülözhetetlen a szexhez.

Mindemellett ez az egy hónap arra is megtanította, hogy mennyire jót tesz, ha néha kitörnek a mindennapi rutinból, és megpróbálnak több időt, energiát szánni egymásra. Persze, beismerte, hogy négy gyermek mellett egyáltalán nem volt egyszerű dolguk, de másoknak is azt tanácsolta, hogy ne görcsöljenek rá a dologra. Ha a hosszú nap végén semmi másra nem vágynak, csak arra, hogy lehunyják a szemüket, akkor se ostorozzák magukat azért, mert nincs kedvük a szeretkezéshez.

Végül elmondta, ezek után nem fognak ragaszkodni a mindennapos együttlétekhez, de megtanulta, hogy ha a felek életében prioritást élvez a szex, és közben még jól is érzik magukat, a nagyon jó hatással lesz a kapcsolatukra.

Forrás: Femina / Hirmagazin.eu

Fotó: Getty Images Hungary

Hasonló hírek

Aki tud, kérjük segítsen ennek az anyának, ha mással nem, egy megosztással!!

Géza

20 éve növesztett hajkoronától szabadult meg a nő. Az átalakítás után 15 évvel lett fiatalabb! + VIDEÓ

Edit

A férfi kicsavarodott végtagokkal, vérző fejjel feküdt a ház előtt…

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
EnglishFrenchGermanHungarian