Hirmagazin.eu
Főoldal » Egy háziasszonynak súgta meg a terrorista: 90-en fognak robbantani!
Külföld

Egy háziasszonynak súgta meg a terrorista: 90-en fognak robbantani!

Nem érzi magát biz­ton­ság­ban az a nő, aki fel­adta a rend­őr­ség­nek a pá­ri­zsi me­rény­let­so­ro­zat egyik vég­re­haj­tó­ját. A dzsi­ha­dis­tát a nő val­lo­má­sá­nak kö­szön­he­tően ta­lálta meg a rend­őr­ség öt nap­pal a me­rény­let után a fran­cia fő­vá­ros Saint-Denis nevű elő­vá­ro­sá­ban.

A Sonia álnéven bemutatkozó nő, aki feljelentette Abdelhamid Abaaoud-t,jelenleg rendőri védelem alatt áll, miután a dzsihadisták bosszújától tartva kénytelen volt feladni korábbi életét.

Egyáltalán nincs életem

– mondta a nő az RMC francia rádió csütörtöki adásában,ahol azt is elárulta, hogy most már egyáltalán nem él társasági életet, elvesztette a munkáját, nincsenek barátai és nem látja a családját sem.

Egy háziasszonynak súgta meg a terrorista: 90-en fognak robbantani!

Sikeresen megakadályozták, hogy a terrorista újabb merényleteket kövesen el

Abaaoud állítólag büszkén mesélte el a nőnek, hogy ő vezette az úgynevezett teraszkommandót, amely 39 embert ölt meg párizsi kávéházak és bárok teraszain. A terrorista azt is elárulta a nőnek, hogy nem egyedül, hanem kilencven társával együtt jött vissza Szíriából Franciaországba, akik között vannak “szíriaiak, irakiak, franciák, németek és angolok”, és mindannyian a Párizs környéki “Ile-de-France régióban vannak jelenleg”.

Sonia szerint Abaaoud egy üzleti negyedben akarta elkövetni a következő támadást egy bevásárlóközpont, egy rendőrőrs és egy bölcsőde ellen.

Azt mondtam magamban, hogy nem fogják megcsinálni, mert én meg fogom akadályozni

– fogalmazott a nő, aki a találkozó után azonnal felhívta a rendőrséget, így kapták el végül és lőtték le az Iszlám Állam terroristáját.

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Újabb hollywood-i színész halt bele a koronavírusba! Isten nyugosztalja!

Géza

Lemondott Theresa May helyettese, aki letagadta, hogy tudott a hivatali számítógépén talált pornóról

Géza

Netanjahu elítélte Trump arabellenes kijelentéseit, de találkozik vele

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------