Image default
Állatvilág

Egy hatalmas béka ejtőzött a fürdőkádban: a fotók felrobbantották a Facebookot

A béka háziállatként is tartható, és ha az ember kreatív, igen szórakoztató lehet az együttlét.

babahaz
Az internetnek hála, ma már egyre természetesebb a tény, hogy a kutya-macska-aranyhörcsög trión kívül más állatokból is lehet házi kedvenc, persze az ésszerűség keretein belül. Általában azok, akik nem szokványos fajokkal osztják meg otthonukat, szívesen be is mutatják, hogyan telnek a mindennapjaik különleges barátjuk társaságában.

Savannah Mikell békát tart, és nem akárhogy örökíti meg a tenyérnyi kétéltű kalandjait. Egy berendezett babaházban fotózza Tobyt olyan szituációkban, melyek az emberek hétköznapjaira hajaznak, például kádfürdőzés, internetezés vagy grillezés közben. A miniatűr bútorok éppen a béka méreteivel arányosak, így a képek elképesztően mókásak.

Toby fotói nagy sikert arattak

A 23 éves nő az Instagramon mutatja be a felvételeit , és nemrég a Frogspotting, vagyis békaleső Facebook-csoportba is feltöltött néhányat, ahol a békarajongók kitörő lelkesedéssel fogadták. Annyira sokszor megosztották a posztot, hogy hamarosan a közösségi oldalon kívül is terjedni kezdtek a képek, amiket most mi is megmutatunk.

beka-7
beka-3
beka-1
beka-4
beka-2
beka-zongora
beka-6
beka-5

A kiemelt kép illusztráció. Forrás: Getty Images.

Hasonló hírek

Nagymacskák nyomán

Edit

Ezért viselkednek mostantól ijesztően a madarak

Mazsi

Talált vagy elárvult kiscicák felnevelése

info