Hirmagazin.eu
Főoldal » Egy francia méhész “kannabisz mézzel” lepte meg a világot
Tudástár - minden érdekesség

Egy francia méhész “kannabisz mézzel” lepte meg a világot

Egy méhész és a kannabisz szószólója Franciaországban annak szentelte magát, hogy megpróbálja mindkét világ legjobb oldalát összekötni. Az eredmény a “kannabisz méz” lett, egy vadonatúj márkájú finom nektár.

Egy francia méhész "kannabisz mézzel" lepte meg a világot

A “kannabisz méz” mögött álló ember Nicolas, aki olyasvalamit kínál, amit senki más nem tud, és fotókkal valamint videókkal bizonyítja, hogyan dolgoznak a kannabisz méhek. Nicolas az orvosi kannabisz szószólójának tartja magát, aki a növény legalizációjáért harcol.

Elmondása szerint megfigyeli a rovarokat, és időközben a méhek specialistájává vált, és azt állítja, hogy képes úgy edzeni őket, hogy úgy viselkedjenek, ahogy ő szeretné.

“Már több dologra képeztem ki méheket, például cukrot gyűjteni gyümölcsökből a virágok helyett.” Ez vezette őt arra, hogy tanulmányozza a rovartant, a biológiát és a kannabisz termesztésének világát, és mindent, ami a méhekkel kapcsolatos.

A méhekkel most “kannabisz méz” készítésén dolgozik, de azt mondta, hogy jelenleg “nem lehet eladni, mert a költsége túl magas,” majd hozzátette, hogy szükség van a “technika javítására”, hogy egy életképes lehetőség legyen.

Nicolas a kannabisz néhány fajtáját használja, és állítása szerint a “méhek elfogadják bármelyik változatát.” Hozzátette, hogy a “kannabisz méz” normális esetben “meglehetősen virágos” aromával és színnel rendelkezik, ami idővel kicsit változik, de általában a világoszöld és a fehér vagy sárga között van. Az anyagot “nem elszívni kell, hanem lenyelni, és nagyon jót tesz az egészségnek.”

 

Truth Theory
állatvilág 34 can

 

Forrás: Újvilágtudat

Hasonló hírek

Repülős balesetek (+2db videó)

Géza

Döbbenetes bizonyíték az időutazásra, elsápadtak a régészek

Mazsi

Apró, szivacsos implantátum állíthatja meg a rákos sejtek terjedését

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------