Image default
Tudástár - minden érdekesség

Egy francia méhész “kannabisz mézzel” lepte meg a világot

Egy méhész és a kannabisz szószólója Franciaországban annak szentelte magát, hogy megpróbálja mindkét világ legjobb oldalát összekötni. Az eredmény a “kannabisz méz” lett, egy vadonatúj márkájú finom nektár.

Egy francia méhész "kannabisz mézzel" lepte meg a világot

A “kannabisz méz” mögött álló ember Nicolas, aki olyasvalamit kínál, amit senki más nem tud, és fotókkal valamint videókkal bizonyítja, hogyan dolgoznak a kannabisz méhek. Nicolas az orvosi kannabisz szószólójának tartja magát, aki a növény legalizációjáért harcol.

Elmondása szerint megfigyeli a rovarokat, és időközben a méhek specialistájává vált, és azt állítja, hogy képes úgy edzeni őket, hogy úgy viselkedjenek, ahogy ő szeretné.

“Már több dologra képeztem ki méheket, például cukrot gyűjteni gyümölcsökből a virágok helyett.” Ez vezette őt arra, hogy tanulmányozza a rovartant, a biológiát és a kannabisz termesztésének világát, és mindent, ami a méhekkel kapcsolatos.

A méhekkel most “kannabisz méz” készítésén dolgozik, de azt mondta, hogy jelenleg “nem lehet eladni, mert a költsége túl magas,” majd hozzátette, hogy szükség van a “technika javítására”, hogy egy életképes lehetőség legyen.

Nicolas a kannabisz néhány fajtáját használja, és állítása szerint a “méhek elfogadják bármelyik változatát.” Hozzátette, hogy a “kannabisz méz” normális esetben “meglehetősen virágos” aromával és színnel rendelkezik, ami idővel kicsit változik, de általában a világoszöld és a fehér vagy sárga között van. Az anyagot “nem elszívni kell, hanem lenyelni, és nagyon jót tesz az egészségnek.”

 

Truth Theory
állatvilág 34 can

 

Forrás: Újvilágtudat

Hasonló hírek

Hihetetlen, de igaz: erre való a banánon az idegesítő szál

Mazsi

Elképesztően precíz alkotások ejtették ámulatba a kutatókat: kristálykoponyák, melyeknek számos természetfeletti erőt tulajdonítanak

Mazsi

Hátborzongató dolgot fotózott a hajnali ködben egy rémült kocogó – VIDEÓ

Mazsi