Hirmagazin.eu
Főoldal » Egy fillért sem hagyott gyermeke apjának Szulák Andrea
Bulvár

Egy fillért sem hagyott gyermeke apjának Szulák Andrea

A hir­te­len sza­kító szí­nésznő egy év­ti­ze­den át min­den­ben osz­to­zott volt pár­já­val, a nála tíz évvel fi­a­ta­labb Gá­bor­ral. Va­gyo­nát azon­ban gon­do­san meg­őrizte. Egye­dül­álló anya­ként vi­szont még így sincs könnyű hely­zet­ben…

Pokolian nehéz időszakot él át Szulák Andrea, aki tíz év együttélés után fájdalmas döntést hozott, és szakított kislánya apjával, Gyarmati Gáborral. Bár egyedülálló anyukaként mindent újra kell kezdenie, azért bizonyára hálás a sorsnak, hogy nem fogadott örök hűséget a nála tíz évvel fiatalabb taxisnak.

Így nemcsak a keserű, és hosszadalmas válástól kíméli meg magát, hanem vagyonát is megmentette attól a férfitól, aki állítólag fűvel-fával csalta őt. Ezt pedig csak előrelátásának köszönheti.

A Bors értesülései szerint az énekesnő saját félretett pénzéből vásárolta meg azt a II. kerületi, impozáns, 257 négyzetméteres luxusingatlant, aminek kényelmét volt párja is élvezte, amikor épp nem a főváros útjait járta. A férfi neve azonban nem szerepel az évek óta eladásra váró palota tulajdoni lapján, az egyetlen tulajdonos Szulák Andrea. Ő viszont kétségbeesetten szeretne megválni álmai egykori otthonától. Jelenleg 80 millió forintért árulja, ami arra épp elég lenne, hogy kifizesse a korábban felvett, tetemes hitelt.

A nagy csajozó hírében álló férfinek még a családi cégben sincs semmilyen tulajdonrésze, még a taxizás is Szulák nevéhez köthető. Apropódium Kft. nevű cégének ugyanis a személyszállítás a fő tevékenysége az előadó művészet mellett.

Az összetört énekesnő volt párja azonban a hírek szerint még így is vígan éli mindennapjait a szakítás után, Andreára viszont egyedülálló anyaként meglehetősen nehéz időszak vár.

2015-10-12_071936

Szulák Andrea óvatosságának köszönheti, hogy megőrizte vagyonát

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Dancs Annamari bevallotta, megviselte a kisfiuk lelkét a válás

Mazsi

Durván kiakadt a közösségi oldalán Majka: „Miért kell ilyen álszent sz*rnak lenni?”

Géza

Rékasi Károly hamarosan visszatérhet a Barátok köztbe

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!