Főoldal » Egy embercsempész és öt migráns Tata térségében
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Egy embercsempész és öt migráns Tata térségében

A rendőrök az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán, a 67-es kilométerszelvényben ellenőriztek egy ukrán honossági személygépkocsit, melyben a hat fő tartózkodott. (2019. 09. 14., szo – 04:30, Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság)

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság járőrei, együttműködve a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztály nyomozóival 2019. szeptember 13-án 10 óra 40 perckor az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán ellenőriztek egy személygépkocsit és a benne ülő hat főt.

A gépjárművet egy 25 éves ukrán férfi vezette, öt utasa vietnámi állampolgárnak vallotta magát, azonban magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A jármű vezetőjét a helyszínen elfogták, majd a megyei rendőr-főkapitányságra előállították.

Őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Tőle a gépjárművet és készpénzt is lefoglaltak a rendőrök. A rendőrség előterjesztést tesz arra vonatkozóan, hogy az ügyészség tegyen indítványt a 25 éves férfi letartóztatására.

A hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően az illegális migránsokat visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

police.hu

Hasonló hírek

Eredményes a zsebtolvajok elleni csoport munkája

Edit

Brutális részletek derültek ki az óbudai gyilkosságról: összeroncsolták és maró anyaggal locsolták le a holtan talált nő fejét

Géza

Igen, ott, mindenki előtt – Döbbenetes események zajlanak egy olvasónk szerint az 1-es metró vonalán a reggeli órákban…

Géza