Hirmagazin.eu
Főoldal » Egy bűnszövetség újabb tagja rendőrkézen! – videó -; Gratulálunk és köszönjük!
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Egy bűnszövetség újabb tagja rendőrkézen! – videó -; Gratulálunk és köszönjük!

A Békés megyei rendőrök Borsod megyében elfogtak egy férfit, aki a gyanú szerint társaival közüzemi szolgáltatók munkatársának adta ki magát és nyolc megye tizenöt településén idősektől vitték el a megtakarított pénzüket.

Időseket megkárosító bűnszövetség újabb tagját fogták el 2020. március 3-án a Békés megyei rendőrök Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. Ahogyan arról korábban beszámoltunk, 2019. július 30-án egy férfi több százezer forintot vitt el egy muronyi nyugdíjastól. Az áramszolgáltató munkatársának adta ki magát, és rávette az idős embert, hogy engedje be, mert le kell olvasnia a villanyórát. Azt is mondta neki, hogy túlfizetése van, de nagyobb címletű pénzt hozott, vissza kellene adni belőle. Megfigyelte, hogy a 85 éves férfi hol tartja a pénzét, majd elérte, hogy egy rövid időre egyedül maradhasson a lakásban, így fosztotta ki a nyugdíjast. Ugyanezen a napon a gyanú szerint ugyanez a férfi egy másik muronyi idős embert is megkárosított úgy, hogy a vízszolgáltató munkatársaként mutatkozott be.

A Békési Rendőrkapitányság és a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságának nyomozói több megyére kiterjedő adatgyűjtést, nyomozást folytatnak. Ennek eredményeként 2019. szeptember 17-én a Pest megyei Ócsán elfogták a Muronyban elkövetett bűncselekmények gyanúsítottját, az edelényi Cs. Norbertet. Azon a napon három társa is őrizetbe került.

Az elmúlt hónapokban a Békés megyei rendőrök további három, majd 2020. március 3-án, Borsod-Abaúj-Zemplén megyében még egy gyanúsítottat fogtak el. A nyolctagú bűnszövetség tagjai a gyanú szerint nyolc megye 15 településén 25 bűncselekményt követtek el. Szervezetten fosztogatták az időseket. Különböző közüzemi szolgáltatók munkatársának adták ki magukat, így jutottak hozzá a megtakarított pénzükhöz. A 2020. március 3-án elfogott 37 éves miskolci L. Krisztiánt a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság őrizetbe vette. A rendőrség tovább vizsgálja, hogy a gyanúsítottak összesen hány bűncselekményt követhettek el, illetve lehetnek-e további tagjai a bűnszövetségnek.

A témához kapcsolódó bűnmegelőzési tanácsok:

Segítség és figyelem az időseknek

 

elfogás 20200303 Békés MRFK

police.hu, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Kólával kerülhetett a kismama szervezetébe a drog

Mazsi

Senki nem ismeri fel a Teréz körúti robbantót?

Edit

Kis szünet után újra támadnak az illegális migránsok, de rendőreink éberek! Oszd meg!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!